LINKÖPING

Östra Harg Holmen Södra 74 "Sjövik", Sjötomt

Östergötlands län

 • BOYTA

  84 kvm
 • TOMT

  1090 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1941
 • RUM

  4

Om bostaden

På slingriga vägar, endast 20 minuter ifrån Linköping och genom det Östgötska slättlandskapet finns ett litet semesterparadis som väntar på sin nya ägare. Här ges möjligheten att vakna upp och se glittret på Roxens yta en solig morgon. Eller vad sägs om ett morgondopp i sjön precis framför huset? Kanske en kopp kaffe på den inglasade altanen med sjöutsikt? När eftermiddagen vankas, tänder ni grillen på soldäcket vid vattnet och slänger på lite gott och i väntan på grillmaten kan barnen ta ett dopp eller leka i trädgården. Om det kommer gäster finns goda parkeringsmöjligheter i form av två platser i uppfarten och fler runt hörnet. Skulle det börja regna springer ni till värmen i bastun i gästhuset och tänder sedan en brasa i eldstaden i boningshuset - en svårslagen mysfaktor för regniga dagar. Självklart är det ute man vill vara när vädret bjuder på solsken, från det inglasade uterummet ser ni solens "hej då" för dagen med en färgad himmel och sjö. Här kan man verkligen njuta i flera generationer framåt som familjens egna semesterparadis.

Möjligheterna är många och minnena ni kan skapa här är säkrade. Här kombineras ett praktiskt och välskött fritidshus med åretruntstandard och med bekvämligheter såsom ett sovrum med plats för två bäddar, ett rymligt vardagsrum att mysa i på kvällarna framför brasan samt ett fullt utrustat kök. I entréhallen har ni även ett renoverat duschrum med kaklade väggar och klinkergolv samt förbränningstoalett. På tomten står även ett vinter isolerat gästhus med tvättstuga och vardagsrum, trinettkök, sovrum samt helkaklad duschrum med access till bastu. Det finns även ett förråd med verkstad för den händige samt ett ytterligare förvaringsutrymme.

Här behöver du inte heller köpa in massor lösören för att börja trivas, detta köp kommer komplett med all lösören som finns på bild och på visningen. Bland dessa lösören finns ett flertal möbelgrupper både invändigt och utvändigt samt sängar, all redskap man kan behöva för att sköta om tomten och husen så som gräsklippare, trimmer, skottkärra och elverktyg. Elektroniska apparater så som dubbla Apple-tv, dubbla platt-tvn och lampor, samt praktiska lösören som en cykel, Weber grillen på altanen vid vattnet, en flytbrygga som kan hämtas efter köp och veden i boden.

Trädgården bjuder in till lek och stoj för vuxna och barn med generösa och plana ytor perfekt för kubbspelet. Pallkragar finns, för den med gröna fingrar samt två altandäck, ena i söderläge för den som vill glassa och den andra precis vid vattnet för den som gillar vida utsikter och färgsprakande solnedgångar.

En egen oas och en tillflykt från stan,

ta med familjens barn och skåda en svan på en sjönära altan,

som poesi för vår själ kan man njuta här

en typ av atmosfär så man blir smått kär.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Jakob Afrem

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida