Frövi

Vibyn 18

3 695 000 sek

Örebro län

 • BOYTA

  129 kvm
 • TOMT

  1357 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2022
 • RUM

  6

Om bostaden

Charmig Nybyggd Villa i Idyllisk Miljö - Endast 30 minuter från Örebro.

Välkommen till Vibyn 18, där enastående design och modern komfort möter den rogivande känslan av lantlivet. Denna högklassiga nybyggnation erbjuder ett harmoniskt samspel mellan stilren design och naturlig skönhet, allt inbäddat i den charmiga stadsdelen Frövi. Med närhet till både Väringen och Frövis närservice skapar detta hem den perfekta kombinationen av avkoppling och bekvämlighet.

Beläget endast 20 minuter från Örebro, erbjuder Vibyn 18 en fridfull tillvaro med närhet till stadens bekvämligheter. Den idylliska närheten till Väringen skapar möjligheter för avkoppling vid badplatsen och fantastiskt gös-fiske. Frövi har allt du behöver inom räckhåll, inklusive närservice, förskola, skola och idrottsplats. Smidig kommunikation med Örebro finns via tåg på bara 15 minuter och med bil på 30 minuter.

Den generösa tomten om drygt 1400 kvm ger utrymme för din egen drömträdgård. Skapa din oas av grönska och njut av lugnet och naturen som omger dig. Bakgårdens avskildhet ger möjligheter till utomhusaktiviteter och sociala sammankomster.

Det här är ditt tillfälle att äga en unik kombination av modern design och lantlig charm. Välkommen hem till Vibyn 18 - din framtida plats för harmoni och välbefinnande.

Välkommen att kontakta Dino Dobric för mer information!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Dino Dobric

Lejons

Se detta objekt på mäklarens hemsida