Landskrona

Strandridaregatan 54

Exklusiv bostad av högsta kvalitet!

9 990 000 sek

Skåne län

 • BOYTA

  219 kvm
 • TOMT

  247 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2020
 • RUM

  6
 • MÅNADSKOSTNAD

  0 SEK

Om bostaden

För dig som ställer höga krav på boendet finns nu unik möjlighet att förvärva detta exklusivt inredda och gediget byggda "Townhouse" uppfört 2020, beläget med omedelbar närhet till havet!

Se den fantastiska filmen (ligger också först bland bilderna)

https://www.youtube.com/watch?v=LqUj0hg1spc

och få känslan av huset och läget!

Ett stilsäkert hus med stram och tidlös utformning med tydliga symmetrier i fönster, fasadbeklädnad och detaljer. Uppvärmning genom fjärrvärme, vattenburen golvvärme på alla tre våningsplanen, vilket ger ett behagligt inomhusklimat tillsammans med FTX-systemet.

Redan i hallen får man känsla av hur resten av huset ser ut. Fantastisk takhöjd och platsen för ytterkläder ramas in av ekribbor i hela längder. Från hallen finns ingång till gästtoalett i sobra färger. Generös sällskapsyta som bildar vardagsrum öppet mot kök. Stora fönster- och skjutpartier tillsammans med takhöjden ger ett fantastiskt ljus och skön känsla, den värmande inbyggda kaminen finns strategiskt placerad i rummet och smälter fint in i väggen. En läcker inredningsdetalj är den stora pelaren om 3.20 meter som är helt inklädd i ekribbor i hela längder. Via stora skjutpartier kommer man ut till den mysiga och insynskyddade atriumgården med trädäck. Vit tidlös köksinredning från Marbodal, bardelen är klädd i ribbor av ekpanel och den fallande bänkskivan av granit är slit- och värmetålig. Samtliga vitvaror är från Siemens. Från köket finns ingång till rymlig passage med väggsittplats, hyllor och stor garderobsvägg. Härifrån ingång till lyxigt "master bedroom" med stora fönsterpartier mot atriumgården, egen toalett med dusch i samma färger och material som gästtoaletten. Vidare på bottenvåningen finns tvättstuga/groventré med utgång mot bilplatserna. Genomgående matt rakskuren granitkeramik light grey 60x60 på hela entréplan.

Via den platsgjutna trappan klädd med klinker granitkeramik med infällda stegbelysning längst trappvägg, kommer man upp till våningsplan två som innehåller stort härligt allrum med utgång via skjutparti till den sköna terrassen i västerläge med glasräcke. På våning två finns vidare två sovrum samt snyggt badrum med marmorgolv. Genomgående ljusa mattlackade 1-stavs ekgolv.

Våning tre innehåller ett enda stort härligt rum med stora fönsterpartier och ljusinsläpp viket skapar ett lugn och en optimal plats för träning, relax eller som sovrum. Glasade utgångar till två rymliga glasade terrasser med morgon- och kvällssol, här finns plats för både lounge- och matgrupp. Underbar plats att beskåda solnedgången och en glimt av havet ovanför takåsarna!

Trots att huset är nybyggt finns en skön känsla av själ och atmosfär, det perfekta boendet för dig som söker något utöver det vanliga! Idylliskt läge bredvid det pittoreska fiskeläget Borstahusen med, trånga gatt och där de gamla husen ligger på rad längs kustlinjen. Här finns allt man kan önska som strandbad med bryggor, hamn, golfbana, vandringsleder, restauranger, mat- och fiskaffärer. Gångavstånd till förskolor och flera alternativ till skolor, bl a Engelska skolan. Perfekt pendlingsavstånd till alla större städer i Öresundsregionen inklusive Köpenhamn. Direkt busslinje till tågstationen. Nyöppnad fullsortimentsbutik i närheten som inrymmer ett gym på andra våningen. Hjärtligt välkomna på visning!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Eleonor Andersson Lööf

Landskrona

Se detta objekt på mäklarens hemsida