Kullavik

Granåsvägen 39

10 975 000 sek

Hallands län

  • BOYTA

    188 kvm
  • TOMT

    1011 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1997

Om bostaden

Med optimalt läge i Kullavik och ca 600 m till badplatsen i Kullsvik ligger denna ljuvliga familjevillan uppförd i två plan med vattenburen golvvärme i bottenplattan. Huset är en charmig blandning mellan gammalt och nytt. Bostaden har en total boyta om hela 188 kvm!

Entréplanets fantastiska umgängesytor i sammanhängande lösning utgörs av kök, vardagsrum och matsal. Kök som inbjuder till matlagning med extra bred gashäll av det Italienska märket Ilve, elegant och funktionell design för det moderna köket. Köket är även utrustat med gammal vedspis, i gjutjärn, av märket Norrahammar samt tillhörande tidstypisk vattencistern i koppar. Vedspis används ofta, av de nuvarande ägarna, för matlagning under den kalla årstiden. Tänk att få äta frukost till ljudet av sprakande vedträd.

Vardagsrummet och matsalsdelen har altandörr och stora fönsterytor med vy över solbadande trädgård samt del av det generösa trädäcket. Den centralt placerade kakelugnen ger såväl karaktär som värme till rummet. Fastigheten har 6 rum och kök varav 3-4 sovrum (med möjlighet till fler sovrum). Kakelugn i vardagsrummet i entréplanet, vedspis i köket och braskamin i allrummet på övervåningen. 2 fräscha badrum, badrummet på övervåningen är inrett med bastu.

Plan och barnvänlig trädgårdstomt med gräsmatta och 3 uteplatser med trädäck. Plats för minst 2 bilar och laddbox. Den tillhörande boden, byggd på 1800-talet, används idag för förvaring och snickarbod. Boden står på tomtgräns och ena hörnet är utanför tomten.

Här bor ni med ca 10-15 minuters promenad från Kullaviks hamn och centrum som erbjuder matbutiker, förskolor, skolor och träningsanläggningar. Expressbuss tar er hela vägen in till Göteborgs innerstad där Linnéplatsen nås på ca 30 minuter. Med en kortare cykeltur nås de vackra strövområdena Sandsjöbacka, Särövästerskog eller Billdals naturreservat. Närheten till fantastiska bad blir extra tydlig när man promenerar i morgonrocken ner till badet för morgondoppet och en kopp kaffe. En idyll som blir allt svårare att uppleva.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Izabela Nowak

Kungsbacka

Se detta objekt på mäklarens hemsida