Katrineholm

Uddängsvägen 17

7 995 000 sek

Södermanlands län

 • BOYTA

  198 kvm
 • TOMT

  2396 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1980
 • RUM

  7

Om bostaden

Välkommen till denna fina villa med egen sjötomt och ö i Djulösjön. Granne med Djulö kvarn saluförs nu denna renoverade och mycket smakfullt inredda villa om 198 kvm. Här erbjuds ett välplanerat hem med gott om sociala ytor och plats för umgänge.

På entréplanet erbjuds en luftig planlösning där du välkomnas av en rymlig hall med access till en toalett, ett stilrent kök från Noblessa med barkök, matplats i burspråk och fullutrustat med vitvaror från Siemens och diskmaskin från Bosch inköpt i år. Från köket nås matplatsen med öppen spis och utgång till den inglasade altanen med marmorgolv på husets baksida. Härifrån är det vidare access till en stenlagd altan i sydvästläge med spabad och badrocksavstånd till strandlinjen mot sjön. På entréplanet ryms även ett ljust vardagsrum, ett sovrum, idag inrett som en walk in closet, husets tvättstuga med duschrum och bastu, f.d garage med bergvärmepump och ett förråd. På det övre planet samsas tre sovrum med allrum och ett rymligt badrum med fin vy över Djulö kvarn.

Komfortabel uppvärmning via bergvärmepump, fönster består av 3-glas från 2018 och taket byttes 2014. Förvaring i form av en redskapsbod samt möjlighet att inreda vidbyggt garage där det idag är ett isolerat förråd. Lättskött trädgård som omringas av en stenmur mot strandlinjen. Säljaren planerar att plantera en häck i tomtgräns mot grannen. Möjlighet att påverka sort och utformning finns. Stor gräsmatta och bro över till den egna ön. Från fastigheten tar du dig med båt till Duveholms herrgård eller Forssjö.

På endast 5 min tar du dig till Katrineholms stadskärna och centralstation. På cykelavstånd finns förskola, skola, Katrineholms sportcentrum samt ridanläggningen Trolldal. Vintertid finns populära spökbacken ca 10 min bilväg bort.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Maja Guthammar

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida