Karlskoga

Östervik 279

7 500 000 sek

Örebro län

  • BOYTA

    65 kvm
  • TOMT

    3020 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2020

Om bostaden

Passa på att förvärva Karlskogas kanske vackraste plats med något så unikt som utsikt över vattnet och samtidigt sol från morgon till kvällen och 116 meter strandlinje. Här kan du njuta av många varma, härliga sommarkvällar. Tomten ligger längst ut på udden, med 180 graders vinkel ut över sjön.

Här kan du vakna på morgonen, drar upp rullgardinen och öppnar altandörren och du tittar ut över det spegelblanka vattnet. Du sätter dig ute på den stora altanen och njuter av din frukost, ditt morgonkaffe och den fantastiska miljön. Du tar en promenad eller joggingtur i de vackra miljöerna runt bostaden. När du kommer hem tar du ett svalkande bad i vattnet.

På eftermiddagen bjuder du hit några vänner, ni solar, badar, grillar, sitter ute och äter och njuter av kvällssolen ända fram till kvällen och njuter av solnedgången över Karlskoga stad. När solen går ner tänder ni upp bastun nere vid vattnet, ni värmer er, sätter er och tittar ut över vattnet och bjuder på något svalkande att dricka.

Den här platsen finns och just nu har du den unika möjligheten att göra den till din. Jag kan garantera att alla som kommer hit blir imponerade och framför allt så trivs de så bra att de väntar på att få nästa inbjudan.

Friköpt strandtomt om 3020 m2, egen brygga får anföras om 10 kvm, egen båtramp för att lätt kunna ta i och upp båten, Boningshuset är 65 kvm byggt 2020, 2 rum och kök, ett helkaklade duschrum med kombinerad tvätt & torktumlare, toalett och dusch. 3 st dörrar ut mot den stora altanen, från vardagsrum, sovrum och köket. Stor altan i sydväst-läge. Du får även bastuhus kombinerad med grillkåta nere vid vattnet, stort dubbelgarage, kallförråd och vedbod full med ved. 1 braskamin som används mest för mysiga stunder då golvvärmen med termostater i alla rum ger den perfekt uppvärmningen. Härlig planlösning med bra samvaroutrymmen lika mysigt till jul som midsommar.

Här kommer ni att trivas, njuta, slappna av, ha roligt och umgås med vänner och bekanta. Här kommer ni att må bra!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Christoffer Hallström

Karlskoga

Se detta objekt på mäklarens hemsida