Karlskoga

Aggerudsviken BRF Ankaret 1 & 2

Aggerudsviken är ett av länets mest spännande byggprojekt genom tiderna! Här växer ett magiskt bostadskvarter fram där varje hus har direktanslutning till bryggan - ett helt oslagbart läge med enastående vyer över vackra sjön Möckeln! Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, generös altan samt balkong på vissa. Gångavstånd till stadskärnan samtidigt som det är unikt med sin närhet till vatten och grönområden. För mer information: https://eyragruppen.se/bostadsratt/brf-ankaret-aggerudsviken/ Missa inte denna unika chans, mer än hälften av bostäderna är redan sålda! Ditt framtida drömboende väntar på dig. Kontakta Erik eller Albin för att säkra din plats idag! Erik Lejon erik@lejonsmakleri.se 070-999 29 90 Albin Andersson albin@lejonsmakleri.se 070-090 11 35 (Tänk på att alla bilder är illustrationer, ändringar kan ske.)

Örebro län

  Om bostaden

  Kvarter A:

  Kvarter A består av 11 radhus 4-5 RoK från 112 kvm. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, generös altan och egen brygga. Planlösningen är öppen med kök och matplats mot entréträdgården. Vardagsrum med utgång till altanen som ligger i söderläge mot sjön. För den som önskar finns braskamin som tillval.

  Beräknad inflytt våren 2024

  Kvarter B:

  Kvarter B omfattar 9 radhus 5-6 RoK från 136 kvm. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, balkong och generös altan i direkt anslutning till bryggan. Öppen planlösning med fantastisk utsikt mot sjön från både vardagsrum och kök. Köket har skafferi och i vardagsrummet finns braskamin som tillval.

  Beräknad inflytt våren 2024

  Kvarter C:

  Kvarter C omfattar 13 radhus 5-6 RoK från 152 kvm. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, balkong och generös altan med utgång till bryggan. Öppen planlösning med fantastisk utsikt mot sjön från både kök och vardagsrum. Köket har skafferi och i vardagsrummet finns braskamin som tillval. I detta kvarter finns dessutom möjlighet till ett inglasat uterum på altanen.

  Beräknad inflytt sommar/höst 2024

  Kvarter D:

  Kvarter D omfattar 16 radhus 3-5 RoK mellan 112-150 kvm. Husen varierar i höjd där de högre har övervåning som går att inreda i efterhand om så önskas. Den generösa nivåskillnaden på tomten ger förutsättning för källare i sutterrängplan med utgång på uteplatsen direkt från sovrummet. Husen har en tilltalande arkitektur med stora fönster, träfasad, takterass och generös altan i västerläge med utgång till bryggan. För den som önskar finns braskamin som tillval i vardagsrummet.

  Beräknad inflytt sommar/höst 2024

  Ta första steget mot ditt nya drömboende

  Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

  Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

  Ansvarig mäklare

  Albin Andersson

  Lejons

  Se detta objekt på mäklarens hemsida