Gränna

Bohult Bunnerön 1

Unik möjlighet att äga en egen ö!

3 500 000 sek

Jönköpings län

  • TOMT

    62500 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1940
  • MÅNADSKOSTNAD

    0 SEK

Om bostaden

Om du skulle fråga tio personer om var de helst skulle vilja ha sitt drömställe är det inte helt troligt att du skulle få svaret: På en egen ö! Kanske för att det är svårt att relatera till. Vem känner ens någon som har en egen ö?

Nu har du chansen att förvärva denna idyll. Vackra sjön Bunn med trolska miljöer som inspirerar och inbjuder till rekreation och avkoppling. Att dessutom kunna koppla av på sin alldeles egna ö känns extra priviligierat. Med fiskerätt och eget vatten på ca 6 hektar, vilket inkluderar både fiske och kräftfiske.

Från ön tar du dig till land, med båt ca 5-10 min och närheten till både Gränna och Jönköping gör att du också med lätthet kan välja både lugnet och stadslivet.

Detta är en plats där du kan njuta av när de fösta vårblommorna sticker upp, till löven färgas brandgula i naturen. Den delvis bergsbeklädda naturtomten kräver minimalt med skötsel så du kan ägna all din fritid åt att njuta av tystnaden och den omgivande naturen från någon av uteplatserna eller altanerna.

Det är lätt att förstå att John Bauer hämtat mycket av sin inspiration till sina mästerverk från denna vackra trakt.

Tre små charmiga stugor finns här på ön. En plats för både familj och vänner att träffas och trivas.

Magiska solnedgångar, ja du väljer själv om du vill sitta på din altan, eller kanske på egna berghällen på bortesta ön Måseskär eller på någon av standremsorna runt ön och njuta av de alltid föränderliga skådespelen. Den delvis bergiga naturtomten kräver minimalt med skötsel så du kan ägna all din fritid åt båt, fiske och sköna bad.

Fastigheten består av ca 1370 kvm mark och ca 61130 kvm vatten.

Välkomna till ditt eget paradis!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Anders Lagerquist

Jönköping

Se detta objekt på mäklarens hemsida