JÄRFÄLLA

Uddnäsvägen 53

Byggnaden en ateljévilla som är uppförs på 1940-talet har disponerats som sommarnöje för familjen Brixel och tidigare ägare. Den befintlig byggnad är att beteckna som ett renoverings objekt och har under senare år stått oanvänt och igenspikat vilket har medfört att byggnaden är i stort sett intakt.

30 000 000 sek

Stockholms län

  • BOYTA

    122 kvm
  • TOMT

    28582 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1920

Om bostaden

Här planerade Skulptören Richard Brixel att bygga ett konstmuseum i berget som finns på denna fastighet. Det blev Arboga och Brixelgården i stället. Byggnaden en ateljévilla som är uppförs på 1940-talet har disponerats som sommarnöje för familjen Brixel och tidigare ägare. Yta 122 kvm. 7 rum och kök.

Den befintlig byggnad är att beteckna som ett renoverings objekt och har under senare år stått oanvänt och igenspikat vilket har medfört att byggnaden är i stort sett intakt från byggnadsår. Markområdet har på senare år slutavverkats och har ett fantastiskt strandläge med sjöutsikt och kvällssol mot Mälaren Stäket. Den generösa markytan uppgår till 28 582 m². Egen Stenpir samt bryggfundament finns för båtplats. Ytterligare finns ett antal mindre förrådsbodar samt rester av ett gammalt stall. Detta unika objekt måste ses och upplevas!

https://brixel.com/

Åk inte ut och titta själv utan att anmält detta till mäklaren!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Olof Sundbom

Gripsholms

Se detta objekt på mäklarens hemsida