Unnaryd

Fåglanäs 310

Hallands län

 • BOYTA

  150 kvm
 • TOMT

  2358 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1960
 • RUM

  6

Om bostaden

Som en tavla gestaltandes sinnebilden av svensk sommar breder utsikten över sjön och den egna bryggan ut sig från det välskötta och tillbyggda 1½-plans huset. Med sitt höga läge badar huset i sol från tidig morgon till sen kväll.

Denna underbara fastighet är en fridfull oas som omfamnar naturens skönhet och erbjuder en perfekt kombination av komfort och avkoppling.

Huvudattraktionen på tomten är det charmiga 1½-planshuset, vars mysfaktor sömlöst smälter in i omgivningen. Det generösa utrymmet sträcker sig över två våningar och rymmer fyra sovrum, ett välutrustat kök med matplats, ett rymligt vardagsrum, badrum med tvättmöjligheter samt en gäst-wc. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till sociala tillställningar samt till lugna stunder framför den värmande kaminen.

En av de mysigaste platserna i huset är den inglasade och öppna altanen som sträcker sig längs hela trädgårdssidan av huset. Här kan du njuta av panoramautsikten över sjön, oavsett väder och årstid. Det är en ljuvlig plats att koppla av, läsa en bok eller umgås med nära och kära. Dessutom finns det en privat brygga som sträcker sig ut i sjön, vilket ger möjlighet till bekväma stunder vid vattnet. Du kan ta ett dopp, fiska eller bara andas in den friska sjöluften. Bryggan blir snabbt en favoritplats för sommardagar och kvällar men också för vinterbadaren.

Denna underbara tomt om hela 2 358 kvm erbjuder dig en perfekt tillflyktsort från vardagens stress och låter dig fördjupa dig i naturens skönhet. Med sin inbjudande atmosfär och fantastiska läge är detta en plats där du kan skapa minnen och uppleva lugn och ro.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Stojan Lukic

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida