Hyltebruk

Bexets stugby 1

2 595 000 sek

Hallands län

 • BOYTA

  65 kvm
 • TOMT

  652 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1998
 • RUM

  2

Om bostaden

Välkommen till denna underbara stuga belägen i ett idylliskt läge med en fantastisk sjötomt. För naturälskaren finns det inget bättre boendealternativ än detta. Omringad av den vackra sjön och frodiga skogar, erbjuder denna vinterbonade stuga på 65 kvm den perfekta fristaden för avkoppling och återhämtning.

Stugan är omsorgsfullt utformad med en bekväm och hemtrevlig atmosfär. Det rymliga sovrummet ger gott om plats för en avkopplande natts sömn, medan köket har alla bekvämligheter du kan önska dig för att tillaga läckra måltider.

Vardagsrummet är det perfekta stället att koppla av, tända upp en värmande brasa i kaminen och njuta av vacker utsikt över sjön. Stora fönster med skjutdörrar ut till altanen släpper in naturligt ljus och ger dig möjlighet att beundra den skimrande vattenytan och omgivande natur från bekvämligheten av din egen stuga. Med badrummet har man alla nödvändiga faciliteter för en bekväm vistelse.

Dessutom finns en extra isolerad stuga om ca 15 kvm med egen wc och sängplats, som kan användas som gäststuga. Denna flexibla utrymmeslösning ger dig möjlighet att anpassa stugan efter dina specifika behov.

En av de mest förtrollande fördelarna med detta boende är den direkta åtkomsten till sjön. Du kan vakna upp till en fridfull morgon och omedelbart ta ett uppfriskande morgondopp i det klara vattnet. Upplev glädjen av att vara omgiven av naturens skönhet och njut av fiske eller vattenaktiviteter på sjön under soliga dagar.

Denna stuga erbjuder en fristad för att fly vardagens stress och ger dig möjlighet att återfå kontakten med naturen. Oavsett om du vill utforska de omgivande skogarna, ägna dig åt utomhusaktiviteter eller bara koppla av och njuta av den fridfulla atmosfären, så kommer denna stuga att bli din perfekta reträtt för dig och familjen.

Varmt välkomna att boka er personliga visningstid.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Stojan Lukic

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida