VÅRBY

Duvbergsvägen 42

1 895 000 sek

Stockholms län

  • BOYTA

    77 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1973
  • RUM

    3

Om bostaden

Söker du en bostad som är perfekt för familjen? Denna fantastiska 77 kvadratmeter stora lägenhet är belägen högst upp i byggnaden och har alla de bekvämligheter du kan önska dig. Här finns rymliga sovrum som ger gott om plats för hela familjen att trivas i.

Sovrummen är rymliga och bekväma, vilket ger gott om utrymme för vila och återhämtning. Det ena sovrummet har till och med en egen balkong, en plats där du kan njuta av en lugn stund utomhus. Det andra sovrummet har fönster mot gården, vilket ger en känsla av ro och avskildhet.

Det stora och ljusa vardagsrummet är hjärtat i hemmet, en plats där du kan umgås med familj och vänner. Det är perfekt för både avslappning och underhållning.

Väldigt bra adress med promenadavstånd till grönområden, Mälaren (Johannesdalsbadet), skolor och förskolor. Läget är oslagbart med endast 3 minuters promenad till Vårby centrum. Här finns allt du behöver, från shopping och restauranger till bra kommunikationer. Dessutom är området barnvänligt med närhet till lekplatser och grönområden. Där det förutom tunnelbana och bussar även finns matbutik och enklare shopping. För ytterligare shopping och nöje finner du Vårberg Centrum och Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer, det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm, samt även den välkända handelsplatsen vid Kungens Kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk och mycket mer.

Det är en välskött förening, och det ger dig som köpare en extra trygghet och förtroende för din kommande hemmiljö.

Denna bostad är verkligen något speciellt och en chans du inte vill missa.

Kontakta ansvariga idag för att boka en visning och upptäcka allt detta hem har att erbjuda.

Välkommen till ditt framtida drömhem!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Michael Gharafeh

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida