Härryda

Intagsvägen 13

Sjötomt!

Västra Götalands län

 • BOYTA

  174 kvm
 • TOMT

  1490 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1953
 • RUM

  5
 • MÅNADSKOSTNAD

  0 SEK

Om bostaden

Välkommen till Intagsvägen 13 och denna härliga fastighet med underbart läge! Här bor ni på sjötomt med egen brygga och sandstrand. Nere vid vattnet finns även en uteplats under tak, och lite längre upp på tomten finns ett isolerat hus som inrymmer spabad. De stora glasade dörrarna öppnas upp så här sitter du i badet med härlig utsikt över sjön.

Tomten är iordninggjord med fina murar, planteringar och gott om blommor, och under huset finns förråd för bra förvaringsmöjligheter.

Njut av det härliga läget och den strålande utsikten från vardagsrum, uterum samt det lyxiga sovrummet.

Huset har genomgående renoverats och byggts om 2016. Nedre plan erbjuder stort vardagsrum med täljstenskamin, rymligt kök, separat matsal, generöst master bedroom med härlig utsikt samt skjutparti i glas ut till den överbyggda altanen. Här finns en klädkammare. Nedre plan har även en tvättstuga i anslutning till entrén, samt wc. På övre plan finns två sovrum, klädkammare samt badrum med dusch. Separat carport med förråd.

Ca 20 min med bil till Göteborg och på några minuters promenad bort finns busshållplats med bra kommunikationer till Göteborg samt Borås.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Lisette Austerby

Mölnlycke

Se detta objekt på mäklarens hemsida