Tännäs

Brf.Fjällbyn. V16.Hus 3B

Vecka 16. Hus 3B. Fjällbyn. Funäsdalen. Andelshus. Närhet till skidspår, liftsystem,

17 000 sek

Jämtlands län

  • BOYTA

    48 kvm
  • RUM

    3

Om bostaden

Vecka 16. Hus 3B. Brf.FjällbynFjällbyn. Funäsdalen Utrustning. B-husen har en yta på 48 kvm fördelat på 2 st sovrum, vardagsrum, kök och dusch med toalett.

Det finns plats för 4 personer plus en bäddsoffa i vardagsrummet med plats för ytterligare 2 personer.

I köket finns spis, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin.

Ett badrum/wc med duschplats, tvättställ och torkskåp.

Som standard ingår bl.a. diskmaskin, allt i husgeråd, kaffebryggare & satellit-TV mm.

Funäsfjällen. Fjällbyn ligger i hjärtat av Funäsdalsfjällen. Ett familjevänligt område med fantastisk fritid för den aktiva familjen. Vinter i Fjällbyn innebär möjlighet för en rad härliga aktiviteter. Det finns en anledning till att det sydsamiska språket har över 30 ord som beskriver snöns konsistens. Funäsdalsfjällen är nämligen Sveriges snösäkraste skidort. Det är enkelt att direkt från stugbyn ta sig in på Nordic Skis spårsystem, som är världens största sammanhängande system med över 300 km välpreparerade skidspår för alla typer av åkare. För barnen finns det 700 m barnspår i direkt anslutning till stugbyn.

skidor samt hemmabacke med lift som är gratis för ägarna.'

Är det utförsåkning man är intresserad av så finns det mycket att välja på för hela familjen, Funäsdalsfjällen är nämligen namnet på Sveriges tredje största skidområde. Här hittar vi orterna Ramundberget, Bruksvallarna, Ljusnedal, Messlingen, Mittådalen, Tännäs, Fjällnäs, Hamra, Tänndalen och Funäsdalen. Det finns också en barnlift i stugbyn som är tillgänglig utan kostnad för alla våra gäster.

Din andel till stugan äger du och din familj för all framtid. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka med annan medlem i föreningen.Din andel till stugan äger du och din familj för all framtid. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka med annan medlem i föreningen. Närhet till skidspår, liftsystem, vattendrag, skog, natur.Tännäs är en vacker, lugn och äkta fjällby. Här finns komplett utbud av aktiviteter: alpint, längd, skoter och vinterfiske. På mysiga Tännäsgården finns restaurang och pub. Skoteruthyrning och närhet till fina leder lockar många skoteråkare. Andra attraktioner är Rogens naturrum, Fiskecentrum och Myskoxcentrum. Idrottsfföreningar och företag får äga.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Jorma Kerki

NETHEM

Se detta objekt på mäklarens hemsida