Tännäs

Brf.Fjällbyn Torpvägen 8. V7,hus 30B

Sportlov. .Andel av bostadsrätt Brf.Fjällbyn Torpvägen 8. Vecka 7, hus 30 B.

65 000 sek

Jämtlands län

  • BOYTA

    48 kvm
  • RUM

    3

Om bostaden

Andel av bostadsrätt Brf.Fjällbyn vecka 7, hus 30B. Brf.Fjällbyn Torpvägen 8. Funäsfjällen. Utrustning. B-husen har en yta på 48 kvm fördelat på 2 st sovrum, vardagsrum, kök och dusch med toalett.

Det finns plats för 4 personer plus en bäddsoffa i vardagsrummet med plats för ytterligare 2 personer.

I köket finns spis, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin.

Ett badrum/wc med duschplats, tvättställ och torkskåp.

Som standard ingår bl.a. diskmaskin, allt i husgeråd, kaffebryggare & satellit-TV mm.

Hus med bra läge, i Fjällbyn västra Härjedalens vackra högfjällsnatur.

Fjällstugan har en yta på generösa 48 kvm fördelat på 2 st sovrum, vardagsrum, kök och dusch med toalett.

Det finns plats för 4 personer plus en bäddsoffa i vardagsrummet med plats för ytterligare 2 personer.

I köket finns spis, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin.

Ett badrum/wc med dusch, tvättställ och torkskåp.

Som standard ingår bl.a. diskmaskin, allt i husgeråd, kaffebryggare & satellit-TV mm.

Din andel till fjällstugan äger du och din familj. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka inom föreningen och slipper oron för att sköta om byggnaden under resten av året.

Fjällbyn är en del av den levande, högt belägna byn Tännäs i hjärtat av Funäsdalsfjällen. Ett hållbart, tryggt och familjevänligt område med fantastiska friluftsmöjligheter. Andelshuset är välutrustat och på stugområdet finns även receptionshus med bastu, biljard och grillkåta. Här finns utförsåkning åtminstone till och med påsklov i närliggande Tännäskrökets skidanläggning eller i Funäsfjällens många andra anläggningar. I anslutning till byn finns även fantastiska Nordic Ski Centre med 30 mil välpreparerade längdspår. Även sommar och höst finns en mängd härliga friluftsaktiviteter såsom fjällvandring och fiske i den vackra naturen. Fjällbyn är en av 4000 anläggningar anslutna till RCI, en stor, internationell organisation för byte av semesterboende mellan länder i världen.

När du köper en andel i Fjällkbyn köper du inte bara andelar av bostadsrätt i en välutrustat fjällstuga. Du är delägare i fastigheten/marken/tomten, aktivitetshuset, vallabod, diverse anläggningar för sport och fritid, all övrig utrustning , pulkor, barnlift, familjebacke, skidspår och lekplats. Saker som gör fritiden lyckligare, innehållsrikare och bekvämare.

Din andel till stugan äger du och din familj för all framtid. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka med annan medlem i föreningen. Närhet till skidspår, liftsystem, vattendrag, skog, natur.Tännäs är en vacker, lugn och äkta fjällby. Här finns komplett utbud av aktiviteter: alpint, längd, skoter och vinterfiske. På mysiga Tännäsgården finns restaurang och pub. Skoteruthyrning och närhet till fina leder lockar många skoteråkare. Andra attraktioner är Rogens naturrum, Fiskecentrum och Myskoxcentrum. Idrottsfföreningar och företag får äga.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Jorma Kerki

NETHEM

Se detta objekt på mäklarens hemsida