Hammarö

Fiskvik 101

Värmlands län

  • BOYTA

    50 kvm

Om bostaden

Nu har vi den stora äran att få presentera något utöver det vanliga - ett eget paradis i Hammarö skärgård. Här finns tillgång till en stor strandtomt om 2,3 ha med strandlinje i både öster och väster.

Samla hela familjen och släkten för trevliga tillställningar som midsommar, kräftskivor eller bara lugna härliga dagar i solen, här finns plats för alla då det erbjuds 15-17 sängplatser fördelat på fyra olika stugor.

Intill huvudbyggnaden (Hudikhus Agö 35-56) finns ett mysigt uterum från Willab Garden, flera stora soldäck åt olika väderstreck, badtunna samt ett förråd och vedbod. Huvudbyggnaden erbjuder ett trevligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med öppet upp till nock och mysig täljstenskamin. Här finns även två bra sovrum, ena med sjöutsikt och utgång till ena altanen, fräscht badrum med elektrisk separett och ett allrum på loftet.

Udden på ön utanför nås enkelt på kort promenadavstånd från stugan och är det perfekta utflyktsmålet för en lugn sommardag. Här kan ni sola och blicka ut över horisonten i er ensamhet då ön enbart nås ifrån denna tomt eller möjligtvis av någon enstaka kanotist. Intill stugan finns även där flera badplatser från både brygga med badstege och badvik med sol hela dagen.

Ett härligt kvällsdopp kan tas i kvällssolen på den västra delen av ön där även bastuflotten ligger.

Om ni tröttnar på sol och bad erbjuds även fina skogspromenader där du kan hitta både blåbär, lingon och kantareller och då det är en fiskefastighet tillåts även eget fiske.

Ni når ön på enbart 5 min från hamnen i Fiskvik där två båtplatser finns tillgängliga.

Unikt tillfälle och bör upplevas på plats!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Patrik Liikamaa

Karlstad

Se detta objekt på mäklarens hemsida