Halmstad

Spanielvägen 5

5 395 000 sek

Hallands län

 • BOYTA

  175 kvm
 • TOMT

  903 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2014
 • RUM

  7

Om bostaden

Gediget betonghus med fantastisk planlösning och generösa ytor!

Detta imponerande betonghus, spritt över två våningar, erbjuder en yta på hela 175 kvadratmeter. Här finns gott om utrymme för hela familjen med fem rymliga sovrum, perfekta för avskildhet och avkoppling. Dessutom erbjuds två helkaklade badrum, vilket ger både bekvämlighet och stil.

Huset är utformat med en öppen planlösning där köket och vardagsrummet smälter samman. Det moderna köket har en praktisk köksö som erbjuder extra arbetsyta och en plats där familj och vänner kan samlas. I vardagsrummet finns en mysig braskamin, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär.

För att njuta av utomhuslivet och vackra vyer, finns en trevlig takterrass och en inglasad altan där man kan koppla av och umgås med nära och kära. Här finns gott om plats för grillkvällar och sommarfester.

Som ett fantastiskt komplement till detta bostadsparadis finns även ett fristående garage, vilket ger gott om plats för bilar, verktyg och förvaring.

Detta betonghus erbjuder en gedigen och hållbar byggnadskvalitet samtidigt som det uppfyller alla moderna krav på bekvämlighet och stil. Med sin generösa planlösning är detta hus perfekt för den stora familjen.

Välkommen till ditt nya hem - ett betonghus som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Stojan Lukic

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida