Hällefors

Sör-Älgen 331

Välkommen till din nya oas vid sjön - Sör-Älgen 331. En plats där varje dag känns som en lycklig semesterdag.

4 295 000 sek

Örebro län

  • BOYTA

    88 kvm
  • TOMT

    1851 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1959

Om bostaden

Välkommen till Sör-Älgen 331 - en extraordinär strandfastighet som inte lämnar något att önska. Denna arkitektritade villa är en perfekt kombination av modern design och natursköna omgivningar. Här kan du njuta av en lugn och fridfull tillvaro, samtidigt som du omges av allt som en strandfastighet har att erbjuda.

När du kliver in i denna villa är det som att kliva in i en dröm. Takhöjden upp till nock ger en känsla av frihet och utrymme, medan den välplacerade kaminen ger en mysig och varm atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det lätt att umgås och skapa minnen tillsammans med nära och kära. Och hur kan man inte bli förälskad i de stora fönsterpartierna som ramar in den fantastiska utsikten över sjön?

Men det är inte bara utsikten som gör denna fastighet så speciell. Varje detalj är noggrant planerad och genomtänkt både utvändigt som invändigt. Vill man ha lite extra utrymme eller lugn och ro, finns det två loft med utsikt över det vackra landskapet. Den inglasade uterummet är en plats där du kan koppla av och njuta av omgivningarna och med anslutning finns altanen, perfekt för grillmiddagar och solnedgångar.

Och låt oss inte glömma bort gästhuset - en plats där dina gäster kan känna sig som hemma. Här finns allt de behöver, ett pentry, sovrum, badrum, samt ett loft där de kan koppla av i sin egen privata oas. Altanen ger en fantastisk utsikt över sjön och är en perfekt plats för en kopp kaffe eller ett glas vin.

Men den riktiga juvelen i kronan är den vedeldade bastun på flotten. Här kan du känna dig ett med naturen på riktigt. Oavsett om det är mitt i vintern eller under en ljummen sommarkväll, kommer du aldrig att tröttna på denna fantastiska upplevelse.

Området runt fastigheten har mycket att erbjuda. Med cirka 400 roddtag rakt över sjön och en 3 km promenad når du Grythyttan, där du bland annat hittar Grythyttans Gästgivargård fullt av arv och spännande historier från svunna tider dit man åker för mat och dryck. En biltur bort hittar man Saxå Bruk, även här kan man uppleva historia, god mat eller varför inte en golfrunda i den fantastiska miljön?

Så kom och upptäck Sör-Älgen 331 - en plats där dina drömmar blir verklighet. Med dess personliga charm och magiska atmosfär, kommer denna fastighet att bli din egen lilla oas vid sjön. En plats där du kan koppla av, njuta av naturen och skapa minnen som varar livet ut.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Angelica Karlsson

Karlskoga

Se detta objekt på mäklarens hemsida