Hällefors

Sävsjön 19

1 550 000 sek

Örebro län

 • BOYTA

  147 kvm
 • TOMT

  13485 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1930
 • RUM

  5

Om bostaden

Välkommen till Sävsjön 19, det idylliska sjönära huset som erbjuder en oas av natur och lugn på en strandnära tomt om.

Det här är den perfekta platsen för den som drömmer om att bo vid vattnet och omfamnas av den vackra svenska naturen.

Det rymliga huset omfattar totalt 147 kvadratmeter och erbjuder generösa utrymmen och möjligheter. När du kliver in i huset möts du av en varm och inbjudande atmosfär. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger dig en panoramautsikt över det omgivande landskapet och sjön.

Den totala tomtarealen för denna fastighet är 13 485 kvadratmeter och består av två skiften 1:4 (1) & 1:4 (2), se bifogad tomtkarta.

Huset är utformat för att dra nytta av den natursköna omgivningen med en öppen planlösning som omfattar kök, matsal och vardagsrum. Köket är välutrustat, och det är enkelt att föreställa sig sig själv laga måltider här samtidigt som du njuter av utsikten över vattnet. Matsalen är perfekt för familjemiddagar och festliga tillfällen.

Huset har totalt 147 kvadratmeter och rymmer fem sovrum och två badrum, vilket gör det idealiskt för en familj eller för att välkomna gäster.

Utomhusområdet är en paradisisk plats för naturälskare. Den stora tomtarean ger dig gott om utrymme att utforska och njuta av naturen. Vid sjökanten kan du bada eller bara koppla av vid vattnet.

Sävsjön 19 är den perfekta platsen för den som drömmer om att bo eller bedriva verksamhet i ett sjönära läge, omgiven av naturens skönhet och lugn. Det här är en plats där du kan skapa minnen för livet och uppleva det bästa av den svenska naturupplevelsen.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Albin Andersson

Lejons

Se detta objekt på mäklarens hemsida