Grythyttan

Kärvingeborn 34

Välkommen till ett tidlöst fritidshus med tillhörande strandtomt och magisk utsikt mot sjön och skogen!

4 500 000 sek

Örebro län

  • BOYTA

    65 kvm
  • TOMT

    6450 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1909

Om bostaden

Här på Kärvingeborn 34 välkomnas du till ett charmigt, tidlöst och ljust fritidshus i fint skick med hög materiell standard, mycket karaktär, kök från Ballingslöv och ett helkaklat badrum. Här semestrar du på 65 kvadratmeter och får plats med både familj och gäster i husets tre rum och kök.  Fastigheten består av en stor strandtomt i form av en egen udde. Sällan får man tillgång till en sån lång strandlinje.

Nuvarande ägare har anlagt ny väg, egen strand samt båtiläggning. I samband med detta planerades tomten ut som ger en stor trädgårdstomt.

I Grythyttan har du tillgång till bland annat sjön Malen som lämpar sig både för bad och fiske. Du bor i trollska Bergslagen som ofta beskrivs som Sinnrikt, Grönt, Skönt, Magiskt. Du befinner dig nu i bruksbygden som förvandlats till en plats av berättelser och upplevelser för alla sinnen. En kort bilresa från fastigheten hittar man även Grythyttans Gästgiverigård fullt av arv och spännande historier från svunna tider dit man åker för mat och dryck. Dessutom har man mindre än 1 timmes bilfärd till Örebro, Karlskoga och Nora.

Varmt välkommen på visning!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Johan Tjernström

Karlskoga

Se detta objekt på mäklarens hemsida