Onsala

Hagaholmsvägen 6

13.000.000 kr

Boyta
165 kvm
Rum
7 rum
Tomt
2263 kvm
Byggnadsår
1946
Utgångspris
13.000.000

Vid Hagaholmsviken i Västra Hagen - Fantastiskt läge ett stenkast från stranden !

Ett unikt läge med ett stenkast från stranden, sol från tidig morgon tills den går ner i horisonten, har ni möjligheten att förverkliga er dröm! – Skulle våga påstå, att det går inte att beskriva utan måste upplevas. Ett privilegium att kunna få njuta av naturen med härliga strandängar på ena sidan och ett öppet västerhav som öppnar sig mot horisonten på andra sidan. Ett privat läge vid Hagaholmsviken med bad från egen tomt.

Fastigheten omgärdas av en fin stengärdsgård. Bostadshuset är i 1,5 plan med källarplan/souterrängvåning, ombyggt början av 80-talet då man bl.a. öppnade upp för friare ytor. Huset består idag av fyra till fem sovrum, allrum, stort vardagsrum, kök och matrum samt tvättstuga. Badrum med bastu och mycket bra förvaring med bl.a. riktig matkällare eller varför inte inreda till en stor vinkällare.

Tillhörande större garagebyggnad om hela 75 kvm med verkstadsdel, perfekt för hobbyverksamhet. Här finns även ett nytt växthus från 2018 med riktig stengrund. Tomten som omgärdas av både stengärdsgård och strandängar är väl tilltagen och enl. detaljplan avstyckningsbar, vilket kan ge framtida möjligheter till avstyckning.

Ett härligt område med bl.a. båtbrygga, badbryggor med bl.a. badflotte i viken och fina strandpromenader som sköts av bad- och båtförening. Trots heta sommardagar blir detta ett privat läge för de boende i området.

Hjärtligt välkomna på visning!

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Camilla Möllerström Mäklare
Telefon:
+46709568792
Direkt:
+46300430630
camilla.kungsbacka@svenskfast.se