Halmstad

Örnäsvägen 46

8.500.000 kr

Boyta
207 kvm
Biyta
27 kvm
Rum
7 rum
Tomt
1156 kvm
Byggnadsår
1959
Utgångspris
8.500.000

Exklusivt & havsnära

Örnäsvägen är för många Halmstadbor en adress med hög status och exklusivt läge i centrala Söndrum alldeles intill hav och strand. På Örnäsvägen 46 följs denna känsla väl upp av ett förstklassigt boende i 1-plan där man satsat lika mycket på den fantastiska utemiljön som den invändiga interiören. Planlösningen är lika optimal för ett härligt socialt umgänge som för ett bekvämt vardagsliv med familjen. Den härliga baksidan är en privat oas som ligger i perfekt läge med eftermiddags- och kvällssolen som välkommen gäst. Övriga gäster stortrivs så klart i det charmiga gästhuset intill poolen.

Interiören är genomgående tilltalande och skapar en känsla av kontinental atmosfär med stora sällskapsytor i husets sydvästra delar. I motsatt del av huset fungerar familjelivet utmärkt med fem sovrum, två helkaklade våtrum, groventré, kontorshörna, dressingroom och andra estetiska förvaringslösningar. En gedigen byggnadsstomme som är lätt att underhålla är en given fördel för dess ägare.

Villan ligger endast 200 m från strandkanten och den omåttligt populära vandringsleden Prins Bertil stig. Tomtens soliga och lugna läge bli än bättre när det är lika nära till hav, strand och rekreation som till service, skola och fritidsaktiviteter.

broker-image

Ansvarig Mäklare

Katarina Renghammar Fastighetsmäklare
Telefon:
035 10 17 40
Direkt:
070 565 30 80
katarina@renghammar.se