Ullared

Källsjö-Barkhult 401

5.300.000 kr

Boyta
154 kvm
Rum
6 rum
Tomt
16060 kvm
Byggnadsår
1947
Utgångspris
5.300.000

Drömboende vid sjö i det Halländska inlandet!

Detta spektakulära hus i vackra Källsjö ger ordet idyll en helt ny innebörd. Tomten, som är på ca 1,6 ha, innefattar bl.a. en egen lövskog, egen sandstrand, brygga och båtplats. Utsikten över sjön Barken, där du givetvis har fiskerätt, är magisk! Här finns gott om uteplatser för olika väderlekar eller vad sägs om balkong, både under tak samt en under bar himmel, en stor härlig uteplats med utsikt över sjön samt ett mysigt växthus.

Husen är allihop välskötta och bjuder givetvis på flera sovrum, badrum, förrådsutrymmen och härliga platser för sociala möten. Fiber finns indraget och gästhusen kan med fördel hyras ut både till natur- & shoppingintresserade gäster med tanke på närhet till både oslagbar natur samt norra Europas största varuhus, Gekås i Ullared.

Källsjö-Barkhult 401 är inget så kallat dussinobjekt. Det är ett unikt och vackert boende med en otrolig potential. Hallands vackra inland med dess djupa skogar, vackra sjöar och rika djurliv bidrar till en fantastisk inramning och möjligheten till både en verksamhet och privat boende på en och samma plats är stor. Varmt välkommen på visning!

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Katarina Söderberg Fastighetsmäklare