Ljugarn

Storvägen 32

Strandvilla och gårdshus med unikt läge intill stranden i Ljugarn

9 750 000 sek

Gotlands län

 • BOYTA

  100 kvm
 • TOMT

  1155 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1909
 • RUM

  5

Om bostaden

Unikt tillfälle att förvärva ett riktigt drömläge i omtyckta Ljugarn! Fastighet belägen intill den långa sandstranden och här finns såväl ett charmigt 1800-talshus som ett inrett och praktiskt gårdshus. Havsutsikt från tomten och byggnaderna, här är havet alltid närvarande! Mysig insynsskyddad trädgård med häckar och äldre fruktträd.

Den lilla strandvillan, som i grunden troligen är ett bulhus från mitten av 1800-talet, ligger med framsidan mot Storvägen och har ett traditionellt bakbygge mot havet. Husen av denna modell, som vanligtvis är parstugor från början, byggdes ofta ut på detta sätt när de skulle moderniseras och vatten dras in. Tillbyggnaden inrymmer matkällare, gillestuga med öppen spis och praktiska förrådsutrymmen. Husets ursprungliga del inrymmer kök med vedspis och intilliggande matplats. Allrum, sovrum och hall med finentré, vacker dubbeldörr mot vägen samt trappa till övervåning. Övervåningen har två sovrum, litet allrum samt oinredd genomgångsvind. Badrummet är tillbyggt på norra sidan, nås utifrån och är försett med våtrumsmatta, wc, handfat, tvättmaskin och dusch.

Gårdshuset inrymmer stor förrådsdel samt enklare sommarboende bestående av litet kök, duschrum, mulltoa, allrum samt sovrum i olika storlekar.

Säljaren har låtit genomföra en överlåtelsebesiktning och protokoll finns att ladda ned under Dokument på hemsidan.

Fastigheten har varit i Familjen sedan 1946 och nu ges chansen att ta över ett fantastiskt läge och en möjlighet att utveckla fastigheten vidare. Här finns en potential man inte får missa och det är ytterst sällan ett objekt som detta dyker upp på marknaden.

Varmt välkommen på visning!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Niklas Harlevi

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida