Torslanda

Sandenvägen 105

16 000 000 sek

Västra Götalands län

 • BOYTA

  205 kvm
 • TOMT

  1393 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2008
 • RUM

  6

Om bostaden

Har ni högt ställda krav på både ert nya hem och på läge? Varmt välkomna till en modern arkitektur från Arkitekthus, signerat Gert Wingårdh och uppfört av Sköna Hus. Huset är en tvåplansvilla med ett insynsskyddat poolområde på Sandenvägen! Vyn ni ges ifrån huset är något utöver det vanliga. Ni blickar över havet hela 180 grader och här kan ni njuta utav fantastiska solnedgångar och alla dess olika väderomslag, det finns alltid något fint att vila ögonen på. Huset är genomtänkt i detalj där de öppna sociala sällskapsytorna är placerade på andra plan. Ni har gott om plats för önskvärd möblering och ljusinsläppet genom fönsterpartierna från golv till tak är magiskt. Köket från Kungsäter, vardagsrum, lounge och matplats - allt löper i ett. Ni har givetvis utgång till husets baksida som vetter mot naturen och det undangömda poolområde. Övre plan erbjuder er även ett helkaklat, stilfullt badrum och ett sovrum/kontor. Entréplanet innehåller en rymlig hall, tre väl tilltagna sovrum, ett modernt helkaklat badrum med både dusch och badkar, tvättstuga med groventré samt ett tilltaget allrum. Trädgården ger er allt som önskas, träd, buskar, berg i dagen och en plan gräsmatta. På tomten har ni ett garage med plats för en bil samt en uppfart med plats för minst 4 st bilar utan några problem. Anslutningskostnaden för kommunalt VA är erlagd och indragning kvarstår, idag enskilt vatten och avlopp.

Ett boende på Sandenvägen är ett riktigt smultronställe där lugnet infinner sig, njut utav en lång promenad i närområdet och direkt därefter ett svalkande dopp antingen i poolen eller rakt ner i havet - du väljer!

Under dokument på annonsen finner ni besiktningsprotokoll och energideklaration. Varmt välkomna att boka in er till våra visningar!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Viktoria Börjesson

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida