Årsunda

Falknäsvägen 38

kr

Boyta
88 kvm
Rum
4 rum
Tomt
1635 kvm
Byggnadsår
1955
Utgångspris

Drömboende med egen sandstrand vid Storsjön!

Välkommen till Falknäsvägen 38!
Här hittar ni ert nya drömboende med egen sandstrand och båtplats vid Storsjön. Fastigheten ligger fint inbäddad och bra vindskyddad i Storviken samtidigt som sommarsolens strålar når ned på tomten under hela dagen. Sommartid njuter ni av sol, bad och båtlivet på Storsjön medans vintern bjuder på glimrande fiske- och friluftsdagar ute på isen. När som helst på året kan ni avsluta dagen med en härlig bastu eller varför inte en stunds avkoppling i den vedeldade badtunnan.
Inne i huset möts ni av en öppen och ljus planlösning med mycket ljusinsläpp från stora fönster. En vacker vitputsad eldstad är centralt placerad och ytterligare två braskaminer finns i matsalen respektive sovrummet. Både sovrummet och vardagsrummet har en härlig utsikt ned mot sjön. Den tillbyggda matsalen är litet av husets hjärta och här flödar ljuset in via de stora glasytorna. Här kommer både ni och era middagsgäster avnjuta många härliga måltider.
I den välskötta trädgården möter planterat och vilt varandra och här finns exempelvis en syrénberså, päronträd, rabarber, smultron, lavendel, liljekonvaljer och tulpaner bland mycket annat. Växthuset som finns inbjuder också det till odlingar i olika former.

Varmt välkommen till ert nya hem!

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Peter Landström Mäklare
Telefon:
+46703357963
peter.sandviken@svenskfast.se