Ockelbo

Brattfors Bruk 3

950.000 kr

Boyta
90 kvm
Biyta
15 kvm
Rum
3 rum
Tomt
429 kvm
Byggnadsår
1835
Utgångspris
950.000

Brattfors Bruk 3

Välkommen till detta fantastiska fritidshus med åretruntstandard i vackra, anrika bruksorten Brattfors! Huset har ett underbart läge intill dammen och ån som rinner på baksidan, den egna tomten går ända ner till vattnet med privat brygga. Här kan man njuta av bad och lata sommardagar då tomten ligger i söderläge och har sol hela dagen inklusive kvällssol. Fiber finns indraget för den som arbetar hemifrån eller bara vill streama en film.

Brattfors med omnejd har ett rikt friluftsliv året om, för att nämna några så går Gästrikeleden strax utanför Brattfors, de 22 pisterna och 12 liftarna vid alpina anläggningen Kungsberget nås på 20 minuter. Högbo bruk med golf och cykelleder samt skidspår på vintern ligger endast 25 minuter bort. Bussar går in till Ockelbo där alla servicefunktioner såsom ICA, bank, mindre affärer, apotek samt systembolag finns. Mycket bra tågkommunikationer mellan Ockelbo och Stockholm/Uppsala med flertalet avgångar dagligen.

Parhuset är i äldre stil och har många fina detaljer bevarade, de flesta rum har rustika trägolv. På entréplanet finns hall, ett mindre WC-rum, rymligt kök med vedspis och plats för matplats, ett vackert romantiskt sovrum med flertalet garderober samt ett ljust vardagsrum med utsikt över vattnet på baksidan. Det övre planet når du genom det gemensamma trapphuset. Där finns ett rum som tidigare har varit kök med fungerande vedspis, helkaklat badrum och ett förrådsrum som även kan göras om till sovrum. Välkommen på visning!

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Mattias Jonsson Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Direkt:
070-297 97 40
mattias.jonsson@fastighetsbyran.se