Norrsundet

Havsvägen 21A

Mycket trevlig och väldisponerad 1-plansvilla i Norrsundet med havsutsikt från den trevliga baksidan!

2 195 000 sek

Gävleborgs län

 • BOYTA

  144 kvm
 • TOMT

  1097 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1990
 • RUM

  4

Om bostaden

Varmt välkommen hem till en mycket trivsam familjevilla 144 kvadratmeter allt i ett plan med adress Havsvägen 21A. Här möts du av ett väldisponerat hem som huserar över fyra rymliga rum och kök, varav tre sovrum med möjlighet till ett fjärde, ett stort badrum med bastu, gäst-wc, tvättstuga samt gott om förvaringsmöjligheter. Vacker utemiljö med altan på baksidan av huset med utsikt över inloppet till Kvistholmen. Här finns även plats för flera bilar på uppfarten. Friköpt villa med kommunalt vatten och avlopp samt fiber indraget.

Fastigheten är belägen i elområde 2 där du i skrivandes stund kan teckna rörligt elavtal till kostnad om 65 öre per kWh (Vattenfall 2022-09-08) eller fast elavtal 12 mån 93 öre per kWh (via Härnösands energi och miljö 2022-09-08).

Norrsundet är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola upp till ÅK 6, matbutik, naturen och havet. I närområdet Bergby finns även skola upp till ÅK 9. Med bil når du centrala Gävle på ca 30 minuter, för den som önskar finns det även goda kommunikationer via buss. För den som gillar att bada och sola kan du med enkelhet ta en kort promenad till havet, även sjön Hamrångefjärden ligger i närheten. För den sportintresserade finns Lindövallen med fotbollsplan och ishockeyrink, härliga friluftsområden med löp- och promenadstigar. Under vintertid finns det fina längskidspår. Utöver detta är ett besök på fiskbutiken, kulturhuset fyren eller den nya fiskrestaurangen Bergmans fisk ett givet val för alla som bor på orten.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Varmt välkommen att boka in er på visningen!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Serhat Bag

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida