Norrsundet

Fårholmsvägen 16

Nu presenterar vi med glädje denna fastighet som är idylliskt belägen vid havet på Fårholmsvägen 16!

4 150 000 sek

Gävleborgs län

 • BOYTA

  46 kvm
 • TOMT

  2493 kvm
 • BYGGNADSÅR

  1960
 • RUM

  2

Om bostaden

Nu presenterar vi med glädje denna fastighet som är idylliskt belägen vid havet på Fårholmsvägen 16!

Varmt välkommen till sol, bad och avkoppling med detta unika läge och fantastiska strandtomt intill havet! Med egen stor altan samt pool. Här infinner sig lugnet då du bor på en fastighet med bästa solläge.

Denna fina fastighet erbjuder hela 3 byggnader på tomten varav ett boningshus om 46 kvm i boarea. Med två gästhus erbjuds här gott om utrymme för att välkomna vänner eller familj som önskar dela denna speciella plats med dig.

Boningshus med en mysig entré som öppnar upp till ett vardagsrum med imponerande havsutsikt genom stora fönster. Här finns ett välinrett kök, ett sovrum och ett badrum. Matplatsen erbjuder en enastående vy över havet. Ett rymligt uterum förlänger boendet utomhus och ger en perfekt plats att njuta av både sällskap och lugnet med havet som bakgrund.

På fastigheten finns två välkomnande gästhus, vilket ger dig möjligheten att erbjuda bekvämt gästboende. Dessa gästhus skapar en perfekt plats för dina nära och kära att njuta av sin vistelse och dela den vackra omgivningen med dig. Med havet som granne ger gästhusen en härlig känsla för gästerna.

Altanen intill havet erbjuder inte bara en imponerande utsikt över vattnet, utan också en plats för avkoppling och njutning. Här kan du sitta och ta in horisonten samtidigt som du har möjlighet att svalka dig i den inbjudande poolen. Altanen blir en plats för lugn och ro där du kan njuta av både naturens skönhet och en uppfriskande simtur.

Bostaden har besiktigats inför visningarna för köparens trygghet, det har även kopplats på LD+ ansvarsförsäkring.

Kontakta ansvarig mäklare redan idag med din intresseanmälan, denna bostad behöver upplevas på plats!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Quang Nguyen

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida