Forsbacka

Koluddsvägen 53 A och 53 B

7 900 000 sek

Gävleborgs län

  • BOYTA

    217 kvm
  • TOMT

    1920 kvm
  • BYGGNADSÅR

    1935

Om bostaden

I natursköna Forsbacka by längst ut på en udde vid Heliga Landet ligger denna fastighet med ett makalöst fint läge vid Storsjön. Egen stor brygga med förtöjningsplats för båt, stort soldäck samt en mycket ombonad del med pergola som gjord för en härlig grillkväll. Den egna sandstranden badar i sol och vad är bättre än att avsluta en härlig sommadag med ett skönt kvällsdopp. På fastigheten finns två hus, huvudbyggnad samt ett gästhus som lämpar sig väl för såväl generationsboende som för uthyrning om så önskas. Huvudbuggnaden har en trivsam och öppen planlösning med bl a två sovrum, helkaklat badrum samt ett vardagsrum med utgång till ett härligt uterum i vilket middagen kan avnjutas med sjöutsikt. Gästhuset är en Fiskarhedenvilla byggd 2007 med bra utrymmen och komfortabel golvvärme i alla rum.

Stort fristående dubbelgarage med uppvärmning via luft/luft-värmepump och motordrivna garageportar med fjärrstyrning. Förutom plats för två bilar finns här också bra med förvaringsutrymme. Trädgården är lättskött med fina rabatter, praktiska odlingslådor och en robotgräsklippare som gör grovjobbet. Här finns också stämningsfull utebelysning och även till bryggan finns el framdraget.

Forsbacka by och Heliga Landet är ett väldigt charmfullt och vackert område med fin natur och naturligtvis närheten till Storsjön med dess båt-, bad- och fiskeliv. Sommartid är detta verkligen paradiset på jorden men även vintertid när isen lagt sig över sjön öppnar sig möjligheten till t ex en härlig skotertur eller varför inte försöka dra upp storaborren med pimpelspöt.

Närheten till Forsbacka med mataffär, skola, förskola, idrottsplats och bussförbindelser är ett plus och dessutom finns bra pendlingsmöjligheter till Gävle och Sandviken.

Varmt välkomna att besöka ert nya drömboende!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Peter Landström

Sandviken

Se detta objekt på mäklarens hemsida