Falun

Sjösidan/Falun Strandby

1 295 000 sek

Dalarnas län

  Om bostaden

  BR-stugor med fantastiskt strandläge vid Faluns "Skärgårdssjö" Runn!

  Här är det lätt att bli tilltalad av miljön och det unika, härliga läget - en plats som ger en upplevelse året om! För Er som drömmer om att äga en stuga med med direkt närhet till strand och sjö. Passar för den som uppskattar närheten till vatten med dess aktiviteter sommar som vinter och möjligheten att ha den egna båten nära, men vill slippa den regelbundna tillsynen av stugan. Konceptet bygger på att stugan hyrs ut när Du själv inte bor-ger mycket goda hyresintäkter som täcker finansieringen & ger fin avkastning på Ditt köp! Här har Ni ett bästa läge på en stark och väl utvecklad besöksort!

  Vi har några stugor till salu i prisklassen från 1 395 000 Kr - 1 950 000 Kr.

  Priserna och månadsavgifterna varierar från 2 800 kr/mån och uppåt styrt efter storlek, antal bäddar samt läge i området. Flera av stugorna har direkt sjöläge.

  Med bekväm närhet till Falu stadskärna, fantastiskt läge och utsikt över skärgårdssjön Runn ligger dessa trivsamma och optimalt planerade fritidshus. Området och anläggningen ger fantastiska möjligheter till en rik och aktiv fritid. Båtplats, badstrand och bastu m m . Vintertid är Runn ett paradis för skridskoåkare - Udden är dessutom den perfekta start- och pausplatsen både sommar som vinter. Den stora "grosshandlarvillan" där restaurangen/serveringen är belägen finns också möjlighet till konferens, middagar i stora sällskap, bröllop m m.

  Det är nya ägare till restauranganläggningen Villa Herdin och den nyrenoverade villan och restaurangen hade sommaren 2020 premiär och nyöppning. De nya ägarna har också spännande och innovativa planer för ytterligare utveckling av området de kommande åren. Gå gärna in på hemsidan och läs mer om Sjösidan på www.sjosidanfalun.se och Facebook.

  Konceptet innebär bl a att stugan används för uthyrning när Du som ägare inte bokat den för egen vistelse i bokningssystemet, vilket ger Dig en hyresintäkt som väl bidrar till finansieringen av Ditt köp. Hyresintäkterna för stugorna har genom åren varit mycket goda.

  Som ägare har Du ett eget logg-in på en bokningssida. Där blockerar Du de perioder Du själv vistas i stugan. Brf äger marken och svarar för yttre underhåll. Medlemmarna ansvarar för det inre underhållet. Föreningen driver uthyrningen i egen regi med en service- och uthyrningsenhet som ansvarar för hela området. Uthyrningsenheten servar Dig med uthyrningen, nyckelutlämning, städning, avsyning och enklare reparationer m m.

  Skärgårdssjön Runn och Främby Udde har skaffat sig en plats på kartan internationellt - populärt resmål för turister från bl a Tyskland och Holland.

  Fritidshusen är fullt möblerade och utrustade med allt vad man kan behöva. Detta ingår i köp.

  LÄGET ÄR EN UPPLEVELSE ÅRET OM!!

  FRITIDSHUS SOM PASSAR BÅDE FÖR BARNFAMILJEN OCH LIVSNJUTAREN!

  *Välkomna att kontakta handläggande fastighetsmäklare för ytterligare information, visning samt ytterligare bilder både exteriört samt interiört för den stuga som fångar Ditt intresse.

  Vi ordnar även visning bl a via Facetime eller Google Duo för Er som bor lite längre bort.*

  Ta första steget mot ditt nya drömboende

  Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

  Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

  Ansvarig mäklare

  Katarina Söderlund

  Falun

  Se detta objekt på mäklarens hemsida