Falun

Klippudden 9

14 500 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    274 kvm
  • TOMT

    8362 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2014

Om bostaden

UNIKT, EFTERTRAKTAT SJÖLÄGE VID FALUNS EGEN "SKÄRGÅRDSSJÖ" RUNN!

HUSET OCH LÄGET GER EN UPPLEVELSE ÅRET OM!

Inte alltför ofta saluförs ett hus med ett läge som detta.

Här är det lätt att bli tilltalad av den eftertraktade miljön och det unika, härliga läget - en plats som ger en upplevelse året om!

På första parkett med underbar panoramavy över Faluns egen "skärgårdssjö" Runn, närliggande öar och med fint fjärrperspektiv - som oavsett årstid äger en skönhet som rör vid hjärtesträngarna - ligger detta tilltalande, närmast nybyggda 2-planshus med äkta sjötomt.

När huset byggdes år 2014 var siktet inställt på att skapa ett personligt, funktionellt och stämningsfullt boende. Resultatet blev ett hus inrett med säker smak och goda material där alla ytor är väl tillvaratagna. Bakom varje detalj syns en idé och tanke och några genvägar har inte kommit ifråga. En fin estetik vilar över den trevliga bostaden som känns trivsamt intim när snöflingorna yr utanför fönstren och samtidigt andas sol, sommar och bad under den ljusa årstiden. Genomgående harmonierande färg- och materialval, härliga ljusinsläpp, delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, öppen spis, två allrum, tre badrum, 3 sovrum som kan bli fler genom enkel ombyggnad m m. Rymd och ljus. Ett boende med stora funktioner för både den stora som lite mindre familjen samt för egenföretagaren som önskar kombinera eget boende och verksamhet.

En mycket genomtänkt och väl utformad utomhusmiljö med fint anlagda rabatter och flertalet uteplatser där man kan följa solens vandring över himlen. Rymlig uppfart, fristående dubbelgarage med dubbel carport samt stor ekonomidel som passar fint för hobby eller verksamhet för egenföretagaren.

Ett underbart, tilltalande sjöläge med många intryck och härlig stämning. Att ha nära möjlighet till ett spontant morgon- eller kvällsdopp, att kunna avnjuta förmiddagens första kaffekopp eller njuta av den sjunkande skymningen på bryggaltanen eller i lusthuset, att åka ut med egna båten när andan faller på, ta på skidorna eller kliva i långfärdsskridskorna vid egna bryggan på den plogande banan strax intill inför en långtur på isen med varm mjölkchoklad och ostsmörgås i ryggsäcken.

Följ årstidernas skiftning genom husets stora glaspartier - här blir landskapet blir nästan ett och samma med inomhusmiljön.

Känslan är hemtrevlig och ger en obeskrivlig frihetskänsla. Solljuset skimrar till i vattenspegeln - tiden stannar till! Så känns det att leva vid vatten.

Här känns det enkelt att vara, lätt att leva och finnas till. Stämningen är generös och varm.

Ledorden för detta fina hus är atmosfär, tidlöshet, ljus och rymd - men framförallt livskvalitet.

ETT STÄLLE ATT LÄNGTA HEM TILL!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Katarina Söderlund

Falun

Se detta objekt på mäklarens hemsida