BJURSÅS

Björsbergsvägen 55-61

Med ett synnerligen attraktivt Ski-in & Ski-out läge ligger dessa optimalt planerade trerumslägenheter i Carl Von Linné stugorna med sjöutsikt!

1 750 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    60 kvm
  • RUM

    3

Om bostaden

Nu presenterar vi 16 bostadsrättslägenheter med ett unikt läge mellan berget och sjön. Här kan du ta skidorna direkt ut i pisten på vintern och på sommaren tar du lika enkelt ett morgondopp i sjön Bjursen.

Släpp alla måsten och ha tid för varandra. Njut av naturen och stillheten men också av anläggningens aktivitets- och serviceutbud. Här finns vandrings- och cykelleder. Fiske och bärplockning. Möjlighet att hyra kanot, roddbåt och SUP. Här kan ni boka en tid i relaxen eller utmana varandra i minigolf. Här kan ni ha roligt tillsammans – eller bara vara.

Varje huskropp har 4 lägenheter. Husen är byggda av Forsgrens timmerhus i traditionell dalastil.

Lägenheterna har in i minsta detalj skapats för förstklassig kvalitetstid tillsammans med familj, vänner och kollegor i avkopplande miljö. Här finns både eldstad och bastu.

Missa inte möjligheten att boka en lägenhet då det endast är ett fåtal kvar.

INTERIÖR

En välkomnande hall med avhängningsmöjlighet och klinkergolv möter parkettgolvet i vardagsrummet. Hallen har precis som övriga rum ljusa färgsättningar och sätter genomgående stilen i bostaden. Traditionellt, ljust, trevligt och sparsmakat.

Vardagsrummet har en öppen planlösning och kamin med hög mysfaktor. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen/uteplatsen. Rummet är lättmöblerat med en hörnsoffa och väljer du en bäddbar soffa får du extra sängplatser. Lägenheterna har utsikt över sjön Bjursen och den mysiga stranden med långgrund badplats.

Med två rymliga sovrum, 7 bäddar passar huset även för den stora familjens behov. Det fullt utrustade köket med vita snickerier har bänkskiva av trä med ovanliggande diskho i rostfritt stål. Spisen med fullstor häll, ugnen, diskmaskinen och diskhon, gör köket både lättarbetat och effektivt.

Våtrummen är väl genomtänkta där duschplatsen samsas med bastun på den ena sidan och wc med tvättställ på den andra sidan. Våtutrymmen har olika tätskikt beroende på lägenhet. Det är klinkergolv samt kaklade väggar eller våtrumsmatta och våtrumstapet.

ÖVRIGT

Lägenheterna ligger i huskroppar om fyra lägenheter per hus fördelat i två lägenheter på entrévåningen samt två lägenheter i sutterängvåningen.

Samtliga lägenheter har ski in/ski out läge alldeles intill fyrstolsliften. Lägenheterna är välutrustade med 6+1 bäddar, fullt utrustade kök med matplats för 7 personer, 2 sovrum, braskamin, balkong, uteplats, bastu med dusch, separat wc, torkskåp

och skidförråd. Husen är gediget byggda med bland annat vattenburen golvvärme och betongbjälklag. Fullt möblemang och köksinventarier ingår.

Boendet har goda möjligheter att bli självfinansierat genom ett fördelaktigt förmedlingsavtal via anläggningen med bra beläggning året runt. Förmedlingsavtalet följer med köpet av bostaden i 3 år. Månadsavgiften i den nybildade bostadsrättsföreningen utan banklån är preliminärt 2500kr/lgh.

Vidare kan man teckna ett serviceavtal med anläggningen rörande skötsel och underhåll. Sammantaget ger detta möjlighet till ett bekymmerfritt boende.

Samtliga lägenheter är besiktigade i föreningen.

ANLÄGGNINGEN

Bjursås Berg & Sjö med sitt helt unika läge är en plats för rekreation såväl som för aktivitet. Året runt.

Vintertid erbjuds härlig skidåkning både utför och på längden. Här finns möjlighet till skoter och hundspann och när isen lägger sig på sjön plogas en isbana upp och i receptionen lånar ni sparkstöttingar. Efter en lång dag ute i friska luften finns möjlighet till relaxavdelning med bassäng, bubbelpool och bastu. I anläggningen finns även restauranger och grillplatser.

Under de varmare månaderna bjuder omgivningarna på fantastiska vandrings- och cykelleder. Ta ett dopp i sjön Bjursen eller ägna dig åt fiske eller en avkopplande kanottur. Spela boule eller minigolf. Till sommaren planeras det paddelbana samt en outdoor-hoppkudde med 2 till 8 meters höjd.

I närområdet finns en uppsjö av saker att göra och platser att besöka. Bara några få kilometer från anläggningen ligger Dössbergets Värdshus med vällagad mat och underbar utsikt. Här finns mycket att se och göra; djurpark med traditionella gårdsdjur, museum, handelsbod, unika byggnader, lekplats och dansbana.

Bjursås med sina bergsängar, böljande landskap och stora aktivitetsutbud, ligger ca. 20 mil med bil från Mälardalen. Från ditt boende i Bjursås tar du dig snabbt och lätt med bil till den mångfald av kultur och upplevelser som Dalarna bjuder på. Siljan, Leksand, Carl Larsson gården, Dalhalla – allt inom 40 min bilresa.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Fredrik Smedman

Bjurfors

Se detta objekt på mäklarens hemsida