Stora Sundby

Pilo gård 1

Nu har du möjlighet att förvärva en stor fastighet med fantastisk läge vid Hjälmaren. Fastigheten ligger med ca 300 meter strandlinje, drygt 2 mil utanför Eskilstuna. Här finns ett charmigt grått hus med vita knutar om 110 kvm från 1927. Förhandsbesked för tre bostadshus finns!

6 000 000 sek

Södermanlands län

  Om bostaden

  Fastigheten ligger med ca 300 meter strandlinje, drygt 2 mil utanför Eskilstuna. Här finns ett charmigt grått hus med vita knutar om 110 kvm från 1927. Fastigheten om 87,2 ha består av skog- och åkermark samt vatten. Förhandsbesked för tre bostadshus finns!

  1 ½ plans huset ligger med högt läge med utsikt över den lummiga trädgården och sjöutsikt över Hjälmaren. Välkomnande hall, kök med plats för matbord och vardagsrum med mysig kakelugn. Från vardagsrummet finns utgång till takad altan, här kan du sitta och njuta över vyerna och den fantastiska sjöutsikten långt in på sommar kvällarna. Här finns tre sovrum varav ett av dessa på entréplan. Gästtoalett i hallen (delvis färdigställd). På övre plan finns två sovrum och ett allrum som används som ett extra sovrum. Badrum med dusch och tvättmaskin.

  Viss renoveringsbehov finns men samtidigt har du möjlighet att sätta din egen prägel och charm, det som inte förändras är det fantastiska läget!

  Trädgården är planerad med gräsytor och lummig grönska. Längs åkermarken finns en stig som tar dig ned till stranden. Här kan du njuta av vattnet och sola på din egen brygga.

  Mindre hus med förråd för förvaring av trädgårdsredskap och kräftburar samt ett rum som kan användas till gäststuga. Vid sjön finns en sjöbod med renoveringsbehov.

  Här finns en fastighet som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter för avstyckning för tre tomter eller behålla hela idylliska läget för dig själv!

  Förhandsbesked för nybyggnad av tre bostadshus finns. Perfekta platsen för dig som vill jaga ditt eget vilt, fiska gösen till fredagsmiddagen eller dina egna kräftor till kräftfesten!

  Jakt- och fiskerätt tillfaller köparen.

  Stora Sundby är känd för sin vackra miljö och närhet till Hjälmaren. I närmaste byn Alberga finns mataffär, gatukök, tankstation och Hammargärdets skola med förskoleklass samt årskurs 1-6. Sevärdheter som Stora Sundby slott finns i närheten med den fantastiska slottsparken. Här kan man fika i deras sommarcafé i vacker grönska om du vill byta din idylliska miljö mot en annan.

  Samtliga visningar bokas via mäklare, det är inte möjligt att åka förbi och titta på egen hand.

  Välkommen hem!

  Ta första steget mot ditt nya drömboende

  Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

  Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

  Ansvarig mäklare

  Nina Ekberg

  SkandiaMäklarna

  Se detta objekt på mäklarens hemsida