Enköping

Enköpings-Näs Trogsta 28

Bryggor, sjöbod och vacker bergig miljö vid Mälaren!

16 800 000 sek

Uppsala län

 • BOYTA

  98 kvm
 • TOMT

  3180 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2003
 • RUM

  4

Om bostaden

Bryggor, sjöbod och vacker bergig miljö vid Mälaren!

Nu erbjuds en idyllisk belägen sjötomt med enskilt läge, vacker natur med berghällar och slående utsikt över Mälaren. Tomten kantas av blandat annat sköna altaner, pergola, sjöstuga och två mysiga gästhus. Listan är lång på vad man kan erbjuda och uppleva på denna underbara plats med en tomt som sluttar mjukt ner mot bryggdäcket med brygga, badstege och en egen liten sandstrand. Här finns en mysig sjöstuga som kan användas året om, på vintern används den t. ex. gärna som en värmestuga efter en skridskotur på Mälaren och på hösten för kräftskivor. Varför inte bjuda hem släkt och vänner för ett riktigt strandparty?

På tomten finns också två gäststugor varav en har: sovrum, allrum, separett toalett och egen altan – helt perfekt för långväga gäster eller långa frukostar under de varma månaderna till en magnifik vy över Mälaren.

Det arkitektritade huset från 2003 är väl omhändertaget och präglas av genomtänkta detaljer, vackra fönsterpartier, stora sociala ytor och med Mälaren som närmsta granne är känslan ljuvlig! Det trevliga allrummet bjuder in till många härliga tillställningar där man kan njuta av utsikten och mysa framför den öppna spisen tillsammans med hela familjen. I huset finns två sovrum rum med varsin utgång till altanen. Det finns ett stort helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt utgång till altanen med den hänförande utsikten.

I den rymliga vinterträdgården får ett stort matbord plats och är perfekt att använda till bjudningar eller när vädret inte går att lita på, även här finns det en stor öppen spis som ger hög mysfaktor.

Atmosfären i området är fridfull, lugn och närmiljön är lantligt men upplevs givetvis bäst på plats! Tänk att kunna bo såhär?

Missa nu inte detta unika tillfälle som sällan kommer igen och boka in din visning hos ansvarig mäklare Karin Sköld!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Karin Sköld

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida