Ekerö

Solsidevägen 6

Modern villa med pool på Gällstaö med ett fantastiskt läge och sjöutsikt mot Mälaren. Närhet till Jungfrusund och skidbacke.

13 990 000 sek

Stockholms län

 • BOYTA

  187 kvm
 • TOMT

  898 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2007
 • RUM

  6

Om bostaden

Varmt välkomna till Solsidevägen på Gällstaö med ett fantastiskt läge och sjöutsikt åt två håll. Njut av poolhäng på baksidan i ett avskillt högt läge med gott om ytor för härligt umgänge. Trevlig tomt med flertalet uteplatser där du kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. På terrassen kan du njuta av härliga middagar och njuta av solnedgången utöver vattnet.

Den rymliga villan om 187 kvm upprättades 2007 och är ett Sidensjöhus som präglas av en modern design, stora öppna sällskapsytor och ett härligt ljusflöde. Med en takhöjd på 2,6 m på båda planen så skapas en extra rymdkänsla. Köket som renoverades 2016 är ett snyggt Siematic kök med lyxiga tillval och all maskinell utrustning är ifrån Miele. Fantastisk köksö i Corian som är en central mittpunkt i köket som har en öppen planlösning med vardagsrummet om ca 70 kvm. Trevligt allrum på det nedre entréplanet, totalt 4 bra sovrum, stor vinkällare, två helkaklade badrum varav det ena har ett stort bubbelbadkar, rymlig tvättstuga samt stort garage.

Fin gäststuga om 12 kvm som ligger i direkt förbindelse med det stora pooldäcket på baksidan med egen dusch/wc.

Missa inte denna trevliga villa med magisk utsikt över natursköna Gällstaö och mälaren!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Fredrik Drougge

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida