Tällberg

Östanhol Siljansvägen 724

3.600.000 kr

Område
Leksand
Boyta
280 kvm
Rum
6 rum
Tomt
3182 kvm
Utgångspris
3.600.000

Östanhol Siljansvägen 724 Tällberg

Stort timmerhus under byggnation vid Siljans strand i Laknäs, Tällberg.
Välkomna till ett stort timmerhus med källare i souterräng och hänförande vy över siljan!
Här finns möjligheten att skapa ditt drömhem genom att färdigställa denna magnifika villa. Huset består av en entréplan om ca 120 kvm, en lika stor källare samt en möjlighet en loftvåning. Entréplans tilltänkta planlösning består av en hall, stort allrum med högt i tak och stora fönsterpartier med ett kök i anslutning, master bedroom med walk-in-closet och badrum, ett sovrum och ett badrum samt förrådsmöjligheter. Stor plan tomt med stor carport, möjlig gräsmatta och egen brygga i siljan.

Huset är skapat och gjort för att få ett boende utöver det vanliga. Ägaren har byggt huset till sig själv men under tiden har det vuxit fram att dom vill bo på annan plats.
Timmer stommen är monterad av erfarna timmermän från Häradsbyggden i Leksand. Fönstren är monterade i okt -18. Tomten med vatten och avlopp är färdigtsällt under okt -18. Källare är gjuten med väggar av lecablock, rejäla H balkar säkerställer bjälklag och laster till stommen. Källare är försed med vattenburen golvärme. Värmekälla finns inte ännu men ett borrhåll är beställt
och ska utföras under hösten -18.

KONTAKTA OSS FÖR PERSONLIG VISNING!

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Michael Pettersson Fastighetsmäklare
Telefon:
4623709675
Direkt:
46730423593
michael.pettersson@skandiamaklarna.se