Falun

Strandvägen 36

5.300.000 kr

Boyta
187 kvm
Rum
6 rum
Tomt
1448 kvm
Byggnadsår
1973
Utgångspris
5.300.000

EFTERTRAKTAT SJÖLÄGE VID FALUNS EGEN "SKÄRGÅRDSSJÖ" RUNN!

HUSET OCH LÄGET VID SJÖN RUNN GER EN UPPLEVELSE ÅRET OM!
Här är det lätt att bli tilltalad av den eftertraktade miljön och det unika, härliga läget – en plats som ger en upplevelse året om! Med underbar utsikt över Faluns egen ”skärgårdssjö” Runn och med fint fjärrperspektiv ligger detta trivsamma hus. Inte alltför ofta saluförs ett hus med ett läge som detta. Fastigheten har i mer än 40 års tid väl fyllt sin funktion med att generera trivsel och lycka åt sina ägare – nu lämnar de över ”stafettpinnen” till en kommande ny ägare för flytt till ny bostad.
Ett trevligt och trivsamt hus med praktisk och genomtänkt planlösning i ett plan samt suterrängvåning. Många tilltalande detaljer och miljöer såsom bl a burspråk med fri vy sjövy, öppen spis, flertalet uteplatser där man kan följa solens vandring över himlen, brygga och båtplats, fint planerad utomhusmiljö m m . Vidbyggt garage. I husets suterrängvåning finns också ett större sovrum som av nuvarande ägare främst använts som gästrum på senare år – detta kan också vara en möjlighet för egenföretagaren som önskar driva sin verksamhet hemifrån alternativt för uthyrning.
Dra på badrocken för ett skönt morgon- eller kvällsdopp. Åk ut med båten i stilla soluppgång för att sedan dricka dagens första kaffekopp och läsa morgontidningen på bryggaltanen vid stranden. Känslan är hemtrevlig och ger en obeskrivlig frihetskänsla. Solljuset skimrar till i vattenspegeln – tiden stannar till! Så känns det att leva vid vatten.
Visst renoverings- och moderniseringsbehov.

EN PLATS ATT LÄNGTA HEM TILL!

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Katarina Söderlund Mäklare
Telefon:
+46702792255
Direkt:
+462328085
katarina.falun@svenskfast.se