Nättraby

Skavkulla Brygga 24

5.500.000 kr

Område
Skavkulla
Boyta
150 kvm
Biyta
15 kvm
Rum
5 rum
Tomt
1723 kvm
Byggnadsår
1975
Utgångspris
5.500.000

På havstomt i strålande västerläge!

Denna möjligheternas fastighet erbjuder en chans att förvärva ett komplett boende oavsett om ni söker ett representativt permanentboende eller fritidsboende med plats för både familj och gäster/uthyrning. På ett insynsskyddat fritt – smått unikt – läge utan grannar bredvid finner ni en välplanerad villa på en ”oäkta” havstomt med strålande västerläge, gjuten kaj med brygga, gästhus med allrum/sovrum, kök & badrum samt ett garage. Huset har en hög standard i en välplanerad planlösning med 3-4 sovrum, två allrum/vardagsrum, två badrum varav ena med bastu samt ett platsbyggt kök. Bergvärme för låga driftskostnader och täljstenskamin för mysiga kvällar. Fiber och kommunalt vatten och avlopp är numera indraget.

Huset står på en stor, rogivande och lummig havstomt med fruktträd, välskött gräsmatta, en vacker häck som skyddar mot insyn från gatan, odlingsland och berså mm. På tomten finns även ett uthus/förråd samt ett väl utrustat växthus.

Skavkulla är ett naturskönt och expansivt område vid havet, med 1,5 km till bussförbindelse vid Mjöviksvägen och 5 km till skola, förskolor och all möjlig service i Nättraby. Förskola finns även på Skillingenäs.

broker-image
broker-firm

Ansvarig Mäklare

Mårten Kindlund Fastighetsmäklare