Vemdalen

Vemdalsskalet Tysta stigen 5

Välkommen till detta fantastiska fjällhus som ligger med perfekt skidläge på Klockarfjällets kanske härligaste tomt!

4 950 000 sek

Jämtlands län

  • BOYTA

    124 kvm
  • TOMT

    1225 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2017

Om bostaden

Välkommen till detta fantastiska fjällhus som ligger med perfekt skidläge på Klockarfjällets kanske härligaste tomt. Här är det solläge från morgon till kväll - hela säsongen! Huset är unikt och gjort för att uppfylla familjens drömmar om fjällhus! Det finns stora härliga fönster i alla väderstreck för att släppa in det vackra sceneri som fjällen erbjuder. Från det rymliga allrummet har du Sonfjället som bakgrund mot din öppna fjälltomt. På övervåningen finns ett magiskt sittfönster som garanterar dig en upplevelse som är svår att sätta ord på. Förutom utsikten över Sonfjället ser du skidbackar som dessutom ligger inom gång/skidavstånd. Längdspåren ligger intill, så nära att du kommer känna dem som om det vore dina egna! Kälkbacken ligger strax bakom huset. Du kan lämna bilen hela semestern, härifrån når du dina vinteraktiviteter utan krångel! Du kan till och med lämna bilen hemma och ta dig hit med kollektivtrafik. Skidbussen stannar nere vid Passet och efter blott en kvarts promenad är du hemma.

Huset har byggts med fingertoppskänsla och mycket tanke har lagts på funktionalitet och det finns gott om utrymme för en eller två familjer. Planlösning och materialval är moderna men utan att göra avkall på mys och trivsel. Välkommen att kliva in på en digital 3Dvisning redan nu! I vår 3Dvy kan du vandra runt och se dig omkring ostört. Det finns även mätredskap och planlösning i dockhusvy i 3Dn.

Att bo i mitten av alla skidsystem i Vemdalen ger dig ett utbud som du sent kommer att tröttna på åt alla håll och ni har alltid nära till det som händer i Vemdalen. Annars har du trevliga grannar runt om och du bygga mer på tomten så finns det möjligheter till det.

Huset säljs med invändiga möbler och utemöbler samt hushållsinventarier (exklusive personliga tillhörigheter, fråga mäklaren om vilka).

Denna säsong ligger huset på avtal med Boka Vemdalen med god beläggning. Du väljer själv om du vill fortsätta hyra ut eller inte i framtiden.

Då huset ligger på uthyrning visas den vid angivna visningstillfällen, se annons.

Välkommen hem, välkommen till fjälls!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Evelin Vastero

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida