Vemdalen

Vemdalsskalet Brunbjörnsvägen 6 B

4 495 000 sek

Jämtlands län

  • BOYTA

    80 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2021

Om bostaden

Ett pjäxkast bort och du når barnområdet på Vemdalsskalet. Lägenheten byggs i detta nu med planerad inflytt mars-april 2022. Bilderna är tagna i en likvärdig lägenhet i området, avvikelse kan förekomma.

Samtliga ytor är välplanerade för fjällvistelsen. Skidförråd utanför dörren, rymlig hall men kanske det bästa av allt, en stor förvaringsyta med skjutdörrar där pjäxor, ytterkläder och blöta handskar kan samsas. Lägenheten har tre sovrum med plats för åtta personer om man inte är väldigt liten för då får man plats i stora sovrummet mellan två vuxna eller med en vuxen i det ena sovrummet med en större underslaf. Välutrustat kök och vardagsrum i öppen planlösning som du kan inreda till er alldeles egna fjällenoas med naturen precis utanför dörren. Bastu och braskamin tycker vi är en självklarhet i ett fritidsboende i fjällen och precis det finner du även i den här lägenheten. Bostadsrätten säljs omöblerad.

Skidsystemet är precis utanför dörren vilket gör att du bara kan knäppa på dig pjäxorna och glida ut i skidsystemet, kanske sista åket innan middagen och det är helt lugnt i backarna. Du har endast en kort promenad till längdspåret på Vemdalsskalet och även den omåttligt populära cykelbanan under sommartid. Du når Vemdalsskalets puls med after ski, restauranger, butiker och gym med dina egna ben och du kan i princip låta bilen stå hela vistelsen.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Julia Fredin

Vemdalen

Se detta objekt på mäklarens hemsida