Vemdalen

Skalspassvägen 30 B (Z52)

4 600 000 sek

Jämtlands län

  • BOYTA

    153 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2010

Om bostaden

Här bor du med maximalt solläge och makalös panoramavy. Lägenheten har just genomgått en ytskiktsrenovering och nymöblering - standarden har lyfts till den nivå ett boende på trippelA-läge förtjänar. Det finns ett mycket begränsat utbud av boende av den här kalibern i Vemdalen, så du som vill ha något extra bör agera!

Byggnaden är signerad Trångsviken bygg och har otroligt fin kvalitet genomgående; betongbjälklag, ny bergvärmepump till golvvärmen, kök från Ballingslöv etc. Lägenheten är generös - 153 väldisponerade kvadratmeter, ryggåstak i allrummet som har panoramafönster och de två stora soliga balkongerna vetter mot Sonfjället och skidbackarna. Med hela fem sovrum, varav ett med två våningssängar, så får ni tolv (!) bra sovplatser. Från sovrummen vaknar du upp till en hänförande utsikt över Sonfjället. Här finns dessutom en braskamin för mysfaktorn och relax med bastu med förmodligen Vemdalens läckraste utsikt!

Möblemanget och husgeråd blir kvar med några undantag (fråga mäklaren om vad) och det är inflyttningsklart omgående.

Gå in på 3d visningen nedan för en första visning och för att titta runt i lugn och ro. I 3dvyn finns även planskiss och mätinstrument.

Under "dokument" finner du stadgar, ekonomiskplan och planskiss.

Visning på plats bokar du med mäklaren. Välkommen hem!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Evelin Vastero

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida