Vemdalen

Övre Kullstigen 20 KF509 lght 9

Ny chans på Fjällporten! Ski in/out i riktigt fina parhus

3 145 000 sek

Jämtlands län

  • BOYTA

    90 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2015

Om bostaden

Brf Fjällporten har ett fantastiskt läge alldeles vid pisten på en egen gata. Husen är uppförda med lyhördhet för våra praktiska och estetiska behov när vi är i fjällen och mycket uppskattade. När dessa lägenheter omvandlades till bostadsrätter så blev de snabbt uppbokade. Du som inte hann med då har nu en ny chans!

Parhusen är i souterräng med utmärkt rumsplanering. Huvudentrén ligger på övervåningen och tar dig in i en hall som är dimensionerad för att alla ska få utrymme med sina pjäxor och tillbehör. Här finner du även badrum med dusch. På övervåningen samlas alla i storstugan som ligger i öppen planlösning med köket. Takhöjden är hisnande och förstärks i med spots över köksdelen och med de stora fönstren som andas in fjällvärlden. På framsidan från storstugan finns även en härlig balkong. En trappa leder ner till sovdelen. Där finner ni hela fyra sovrum med åtta sängplatser. Hälften är dimensionerade för dubbelsäng och har glasdörr till terrassen. Barnsovrummen som ligger bredvid varandra är planerade med våningssäng. Här finns ytterligare ett badrum med dusch och bastu och tvättmaskin. Här finner du lugn och trivsel fördelat i sju huskroppar delvis sammanbundna med praktiska skidförråd.

Möblerna och husgeråd ingår i köpet, men kan variera något från bilden, då de interiöra fotona är tagna i grannlägenhet som är identisk.

bostadsrätten ligger på avtal med SkiStar med god beläggning. Då huset ligger på uthyrning visas den endast vid angivna visningstillfällen på söndagar, se annons.

Välkommen hem, välkommen till fjälls!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Evelin Vastero

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida