Vemdalen

Klockarfjällsvägen 50 D

2 700 000 sek

Jämtlands län

  • BOYTA

    75 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2019

Om bostaden

Välkomna till denna väldisponerade bostadsrätt med riktigt bra skidläge på alla håll - utförsåkning på ena sidan huset och längdskidåkning på den andra. Närhet även till skoterleden - du kan låta bilen stå parkerad hela fjällvistelsen.

Ovanligt låg avgift tack vare att föreningen är helt obelånad! Föreningen är välskött och de fyra familjer som bor i huset har bara goda grannar.

Det finns tre fina sovrum och den fantastiska takhöjden möjliggör dessutom att utöka antalet sovplatser genom att arrangera ett loft i storstugan. Detta utan att ta befintligt utrymme i anspråk! Storstugan har kök i öppen planlösning så alla kan samlas och vara med efter skidåkningen. Det finns två badrum varav ett större med egen bastu. Hela lägenheten har en finstämd känsla och materialvalen passar oss fjällälskare så bra. Tvättmaskin och torkskåp finns såklart. Utsikten från den stora balkongen är magisk. Du har ett eget förråd vid dörren och ett skidförråd på entréplan. Det finns en parkering per lägenhet samt två gästparkeringar. Huset är luftigt beläget och här har du riktigt härlig utsikt över fjällen och skidbacken.

Välkommen in på en digital visning redan nu! I vår 3d vy kan du vandra runt och se dig omkring ostört. Det finns även mätredskap och dockhusvy i 3dn.

Tvåårsbesiktning har nyligen genomförts och skavankerna som uppdagats kommer att åtgärdas i sommar.

Bostadsrätten är mycket fräsch och välhållen. Denna säsong ligger lägenheten på avtal med Boka Vemdalen och haft god beläggning. Du väljer själv om du vill fortsätta hyra ut eller inte i framtiden. Då bostadsrätten ligger på uthyrning visas den vid angivna tillfällen, se annons. Boka genom att kontakta ansvarig mäklare. Tillträde önskvärt v. 14 eller v. 15.

Välkommen hem, välkommen till fjälls!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Evelin Vastero

SkandiaMäklarna

Se detta objekt på mäklarens hemsida