Åre

Kallströms väg 29 lgh A1203

5 350 000 sek

Jämtlands län

  • BOYTA

    63 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2023

Om bostaden

I View Åre finner du denna lägenhet som gör det möjligt att njuta av det bästa med Åre såväl vinter som sommar. Detta är verkligen en lägenhet utöver det vanliga med sin genomtänkta planlösning. Tack vare sitt söderläge och balkong passar den såväl för permanent- som fritidsboende. Du har gångavstånd till Åres rika utbud av restauranger och butiker. Du blickar inåt mot din lägenhet som har högsta standard vad gäller kök, badrum och materialval. När det är dags för pisten har du gångavstånd till liften. Här bor du i en nybyggd lägenhet i en förening med låg månadsavgift. Lägenheten ger möjlighet till 6 bäddplatser och en eventuell bäddsoffa vilket gör att även den större familjen kan få plats. Hela insidan präglas av en genomtänkt planlösning, hög standard och de stora fönsterna som skapar ljus och rymd.

* Hög standard på materialval

* Parkeringsplats finns att boka

* Balkong i söderläge

* Låg avgift i förening med bundna räntor

* Närhet till skidåkning

* Goda uthyrningsmöjligheter

Välplanerad lägenhet med genomgående golvvärme och enstavigt härdat trägolv. Tre sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Badrum med separat elektrisk golvvärme, bastu, helklinkrade golv och väggar samt tvättmaskin/tumlare. Lägenheten har en delvis inglasad balkong och till varje lägenhet finns ett privat förråd samt möjlighet att hyra parkeringsplats.

Bostaden är nyproducerad och bilder kan vara visualiseringar, avvika från slutresultatet och även innehålla tillval. Specifik materialspecifikation för denna lägenhet framgår av rumsbeskrivning.

Tillträde kan ske från och med maj 2023.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller en personlig visning på plats eller digitalt via den senaste 3D tekniken.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Jonas Fagergren

Åre

Se detta objekt på mäklarens hemsida