Åre

Kallströms väg 21A, A1001

3 750 000 sek

Jämtlands län

  • BOYTA

    48 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2020

Om bostaden

View - lägg namnet på minnet. View som i utsikt men också View som i blick. Blick för detaljer, blick för det lilla extra som gör ditt boende i Sveriges bästa skidort till något utöver det vanliga. Du har gångavstånd till Åres rika utbud av restauranger och butiker. Du blickar inåt mot din lägenhet som har stora fönster mot väster och en takhöjd på hela 2,80m vilket skapar ljus & rymd. När det är dags för skidåkning har du gångavstånd till liften och hem från backen åker du ända fram till dörren via en nybyggd ski in väg med tunnel under E14 - "Åtta i åttan" har aldrig varit enklare än nu.

Denna välplanerade lägenhet på 48 kvadrat har mycket hög standard, egen uteplats och genomgående golvvärme. Två sovrum varav ett med plats för dubbelsäng. Kök med inredning från Ballingslöv och vitvaror från Siemens. Badrum med bastu och separat elektrisk golvvärme, helklinkrade golv och väggar samt tvättmaskin/tumlare. Lägenheten har uteplats med utgång från allrum/vardagsrum och till lägenheten finns ett större förråd, ett skidförråd samt möjlighet att hyra parkeringsplats.

Tills hösten 2022 när etapp 2 & 3 av View Åre är inflyttningsklara kommer markområdena inte vara färdigställda Tillfällig asfalterad entréväg är gjord söder om huset och kommer sedan tas bort och ersättas av stenläggning och grönområde.

För mer information välkommen att kontakta Jonas Fagergren, 070- 293 35 21

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Jonas Fagergren

Åre

Se detta objekt på mäklarens hemsida