Älvkarleby

Harrvägen 8

3 995 000 sek

Uppsala län

 • BOYTA

  163 kvm
 • TOMT

  1029 kvm
 • BYGGNADSÅR

  2005
 • RUM

  4

Om bostaden

Välkommen till Harrvägen 8, en enplansvilla belägen längst ned på återvändsgata med Dalälven som sista anhalt. Vad sägs om 600 m till båtplats och badbrygga? Huset uppfördes 2005 med hög standard rakt igenom hela huset och garaget. Här har ni ett hus samt läge utöver det vanliga.

Längst ned på lugn återvändsgata ligger huset och erbjuder en fantastisk utsikt över vackra Dalälven. Här kan ni njuta av lugnet och naturen. Trädgården är noggrant planerad med en smakfull blandning av stenplattläggningar, singel, stenar och trädgårdens perenna växter, buskar och träd. På baksidan och mot älven finns en välskött gräsmatta där ni kan spendera fina sommardagar i solen.

Framför huset möts ni dels av den smakfulla trädgårdsdelen och dels en generös garageuppfart med plats för två bilar och ett rejält dubbelgarage. Här finns gott om utrymme för förvaring och möjlighet till parkering i garaget för bilar och/eller andra fordon.

Välkommen in i villan om 163 kvm som är utrustad med moderna och energieffektiva lösningar. Den värms upp med vattenburen golvvärme i hela huset via bergvärme, vilket ger en behaglig och jämn temperatur i hela hemmet. Förutom bergvärmesystemet finns det extra värmekällor i form av vedspis i köket och en kamin i vardagsrummet, perfekta för att skapa en mysig atmosfär under vinterns kyliga kvällar.

Det imponerande och sociala utrymmet i huset är perfekt för familj och vänner. Köket, matplatsen och vardagsrummet är integrerade i en öppen planlösning, vilket skapar en naturlig samlingsplats för gemenskap och umgänge. Här kan ni njuta av ljuset från de stora fönstren som vetter ut mot trädgården och älven.

Villan erbjuder tre sovrum/rum. En särskild highlight av hemmet är det stora, lyxiga badrummet med en härlig spakänsla, perfekt för avkoppling och vardagslyx. Finns även en gäst-WC. Utöver stor garderob i hallen och master bedroom finns en klädkammare och gott om förvaringsmöjligheter i tvättstugan och förrådet.

I Älvkarleby finns det många möjligheter till utomhusaktiviteter. Med närheten till havet och älven kan man njuta av båtliv, fiske och vattensporter. Det finns också möjligheter till vackra promenader längs med älven eller i de omgivande skogarna. För golfentusiaster finns det en fin golfbana i närheten. För barnfamiljer finns en skola F-6 och en annan förskola att välja mellan, högstadieskola finns i Skutskär. I Älvkarleby finns ett aktivt föreningsliv som erbjuder olika aktiviteter för barn och ungdomar. Goda pendlingsmöjligheter med ett bra kollektivtrafiksystem med buss och tåg samt närhet till E4:an för bilpendlaren.

Detta är en kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information.

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Lina Edin

Länsförsäkringar

Se detta objekt på mäklarens hemsida