Idre

Jupitervägen 12 - B1 - Idre Himmelfjäll

Arkitektritade fjällbostäder mitt i skidbacken. På grund av mycket hög efterfrågan, släpper vi nu den fjärde och sista etappen på Trolltrillet. Här erbjuds ni en exklusiv bostad i AAA-läge med låg avgift i en stabil förening. I och med att denna produktion redan är igång, så kommer dessa bostäder att kunna tillträdas redan några månader efter etapp 3. Visningslägenheter finns på etapp 1. (etapp 1, etapp 2 och etapp 3 slutsålt) Äkta ski-in-ski-out och aktiviteter året runt Här börjar årets alla äventyr. Skidåkning, skoteräventyr, golf, vandring, kanotutflykter och mountain biking är bara några exempel. Här bor ni mitt i backen mellan skiduthyrningen och aktivitetsområdet. Avståndet mellan fastigheten och skidbacke/lift är noll meter. Det innebär att hela familjen kan ta på sig skidorna utanför huset och åka direkt ut i Himmelfjälls alpina anläggning eller ut i 84 kilometer av preparerade längdskidspår. Fantastisk utsikt För att tillvarata det unika läget fullt ut har vi valt att bygga två hus per tomt med fyra bostäder i varje. Denna utformning samt husens placering gör att alla bostäder får egna entréer och utsikt från samtliga sovrum. Balkonger, uteplatser, vardagsrum och master bedroom hamnar i västläge med utsikt mot skidbacken, fjällvärlden och solnedgången. Parkeringarna är givetvis placerade vid infarten till fastigheten, på baksidan av husen. Exklusiva lägenheter Lägenheterna håller mycket hög klass, såväl invändigt som utvändigt. Stilen är traditionell och rustik med moderna inslag. Bostadsytan är välplanerad, rumshöjden är tilltagen och fönstren mot skidbacken går nästan hela vägen från golv till tak. Allt är genomtänkt ned till minsta detalj. Varje bostad har en rejäl storstuga, stort kök, tre sovrum, två badrum, en stor bastu och egen tvättstuga. På entrésidan finns både skidförråd och plats för cykeln eller barnvagnen. Bostäderna är dessutom utrustade med teknik och detaljer som förenklar vardagen och förhöjer boupplevelsen. En säker och värdeskapande investering Här finns alla förutsättningar för en god värdeutveckling över tid. Ni kan dessutom hyra ut er bostad via Idre Himmelfjäll när ni inte använder den. Standarden och det unika läget medför möjlighet till mycket goda intäkter vid uthyrning. Trygghet från bokning till tillträde Produktion är redan påbörjad, byggloven är beviljade, samtliga entreprenader är upphandlade och de första husen på dessa etapper kommer att resas i maj. Föreningens ekonomi är planerad utifrån långsiktig hållbarhet samt med ett lågt föreningslån. Bakom produktion står dessutom ett företag med gott rykte och goda referenser från samtliga tidigare bostadsköpare på Idre Himmelfjäll. Här får ni en personlig kontakt och löpande information tills ni flyttar in i er nya fjällbostad. Välkomna till den sista etappen på Trolltrillet!

2 768 000 sek

Dalarnas län

  • BOYTA

    83.9 kvm
  • BYGGNADSÅR

    2021
  • RUM

    4

Om bostaden

Arkitektritade fjällbostäder mitt i skidbacken.

På grund av mycket hög efterfrågan, släpper vi nu den fjärde och sista etappen på Trolltrillet.

Här erbjuds ni en exklusiv bostad i AAA-läge med låg avgift i en stabil förening.

I och med att denna produktion redan är igång, så kommer dessa bostäder att kunna tillträdas redan några månader efter etapp 3.

Visningslägenheter finns på etapp 1. (etapp 1, etapp 2 och etapp 3 slutsålt)

Äkta ski-in-ski-out och aktiviteter året runt

Här börjar årets alla äventyr. Skidåkning, skoteräventyr, golf, vandring, kanotutflykter och mountain biking är bara några exempel. Här bor ni mitt i backen mellan skiduthyrningen och aktivitetsområdet.

Avståndet mellan fastigheten och skidbacke/lift är noll meter. Det innebär att hela familjen kan ta på sig skidorna utanför huset och åka direkt ut i Himmelfjälls alpina anläggning eller ut i 84 kilometer av preparerade längdskidspår.

Fantastisk utsikt

För att tillvarata det unika läget fullt ut har vi valt att bygga två hus per tomt med fyra bostäder i varje. Denna utformning samt husens placering gör att alla bostäder får egna entréer och utsikt från samtliga sovrum. Balkonger, uteplatser, vardagsrum och master bedroom hamnar i västläge med utsikt mot skidbacken, fjällvärlden och solnedgången. Parkeringarna är givetvis placerade vid infarten till fastigheten, på baksidan av husen.

Exklusiva lägenheter

Lägenheterna håller mycket hög klass, såväl invändigt som utvändigt. Stilen är traditionell och rustik med moderna inslag. Bostadsytan är välplanerad, rumshöjden är tilltagen och fönstren mot skidbacken går nästan hela vägen från golv till tak. Allt är genomtänkt ned till minsta detalj. Varje bostad har en rejäl storstuga, stort kök, tre sovrum, två badrum, en stor bastu och egen tvättstuga. På entrésidan finns både skidförråd och plats för cykeln eller barnvagnen. Bostäderna är dessutom utrustade med teknik och detaljer som förenklar vardagen och förhöjer boupplevelsen.

En säker och värdeskapande investering

Här finns alla förutsättningar för en god värdeutveckling över tid.

Ni kan dessutom hyra ut er bostad via Idre Himmelfjäll när ni inte använder den.

Standarden och det unika läget medför möjlighet till mycket goda intäkter vid uthyrning.

Trygghet från bokning till tillträde

Produktion är redan påbörjad, byggloven är beviljade, samtliga entreprenader är upphandlade och de första husen på dessa etapper kommer att resas i maj. Föreningens ekonomi är planerad utifrån långsiktig hållbarhet samt med ett lågt föreningslån. Bakom produktion står dessutom ett företag med gott rykte och goda referenser från samtliga tidigare bostadsköpare på Idre Himmelfjäll. Här får ni en personlig kontakt och löpande information tills ni flyttar in i er nya fjällbostad.

Välkomna till den sista etappen på Trolltrillet!

Ta första steget mot ditt nya drömboende

Fyll i formläret nedan och ställ dina frågor till mäklaren så återkommer de så fort som möjligt.

Jag har läst och förstått integritetsvillkoren

Ansvarig mäklare

Peter Daun

slagga.se

Se detta objekt på mäklarens hemsida