Hej Mäklare!

Kommer du ofta i kontakt med bostadsspekulanter som drömmer om ett ställe vid vattnet?

Inte så konstigt, eftersom vatten numer är det vanligaste sökordet när svenskar är på bostadsjakt.
Att bo vid vattnet är en dröm för många, men få söker sig utanför sin ordinarie sökradar.

Vi vet att det är lätt att fastna vid tanken på att det där drömstället ska ligga på en specifik plats. Det vill vi ändra på.

 

Syftet med sjöhem.se – Sveriges första nischade bostadssajt – är att få människor att lyfta blicken för att upptäcka fantastiska smultronställen som finns i vårt avlånga land. På så vis hoppas vi att fler svenskar ska få möjlighet att uppnå sin dröm – att äga en fastighet med vågskvalp som närmaste granne.

 

Har du sjö- och havsnära fastigheter som du vill att vi visar på sjöhem.se? Kontakta oss via mail eller telefon och berätta vilket mäklarsystem du arbetar i, så kan vi snabbt och enkelt publicera dina objekt redan samma dag.

Tillsammans kan vi driva trafik till din bostadsannons och locka fler spekulanter till visningen. För att lyckas med sjöhem.se har vi byggt en helt unik sökfunktion. Istället för att söka objekt på en specifik ort skriver sajtens besökare in hur många kilometer man kan tänka sig att åka från en vald ort för att nå sitt drömboende. På så sätt minimeras riskerna att missa drömstället som kanske bara ligger ett stenkast bort. Sjöhem är de enda som brutit ut den mest eftersökta nischen på fastighetsmarknaden. Dessa faktorer gör sjöhem.se till en optimal kanal för er och era kunder.

 

Vilka objekt ska publiceras på Sjöhem?

Det skall vara en tydlig närhet och koppling till sjö och hav från fastigheten. Kravet är inte att det ska vara egen strandtomt utan kan vara fastigheter i led två och tre med en tydlig utsikt ut över vatten, brygga, gemensam badplats mm. Fastigheter som ligger flera hundra meter från vattnet utan utsikt över vattnet ska inte vara med på Sjöhem.

Tänk er ur en spekulants ögon att det fastigheter som är kopplat till känslan att bo vid sjö- och hav.

Hoppas att vi kan bli samarbetspartners!

Hör av dig till Sjöhem så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda. Mail: mikael.asp@sjohem.se Telefon: 070-089 0383

 

inspo-image
Inspiration

Jessica Gambhira Bergström, 2014 års vinnare av TV4:s modelltävling "She’s got the look" och caféägare på Riddargatan i Stockholm, har sitt paradis i en röd stuga vid Storsjön i Sandviken. Läs mer om hennes smultronställe och hitta andra inspirerande artiklar i vårt Sjöhem-magasin!

Låt dig inspireras
inspo-image
Pssst...
Följ oss på Instagram
för mer inspiration
@sjohem.se#sjöhem