kungsberget-terassen

Endast 4 lägenheter kvar!

Ta chansen att köpa ett bekymmerfritt ägande i en av Sveriges snabbast växande skidorter endast två timmar från Sthlm med ett attraktivt uthyrningsupplägg och fina nettointäkter. Nu till sommarhalvåret planerar Kungsberget också satsning på cykling och andra sommaraktiviteter. Inflyttning planerad redan till vintersäsongstarten 2021.

I barnvänliga Kungsberget, vid Terrassen, planeras byggnation av 16 lägenheter med genomgående hög standard. De nyproducerade lägenheterna om 49 kvm har en bra planlösning där det finns totalt 6 bäddar samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Via hallen finns ingång till ett duschrum och balkong finns i anslutning till vardagsrummet.

Klicka här för mer info

I anslutning till lägenheterna på Terrassen kommer det att uppföras en gemensamhetsbyggnad med relaxavdelning inkl. bastu, tvättmaskin och torktumlare samt förråd och verkstad för cykel.

Titta på drönarvy över området

I köpeskillingen ingår nya monterade inventarier och husgeråd som är anpassat efter Kungsberget uthyrningskrav och allting är klart vid inflyttning i december 2021. Under säsongerna 2017-2019 ökade Kungsberget mest av alla skidorter i Sverige med +31%, +25% & +10% vad gäller antal gästnätter. Kungsberget är Mälardalen & Stockholms närmaste skidort!

  • Stilfullt kök

  • Sovrum för hela familjen

För mer information och intresseanmälan:

Titta på digital visning

Kontakta Gustav Björkman - Fastighetsbyrån

Tel 0708400031

Mail gustav.bjorkman@fastighetsbyran.se

Klicka här för mer info

Gå med i Sjö- och Fjällhems nyhetsbrev

Sjö- och Fjällhemsmagasinet skickas månadsvis med inspiration och bostäder för dig som gillar den här livsstilen.

Epost

Nyhetsbrev